Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 29лв.
За 3 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Калъфи за iPhone

Калъфите за iPhone са крайно необходими аксесоари, имащи за цел да предпазят любимото ви и скъпо устройство от евентуални бъдещи повреди. Ние от Астрал Мобил сме се погрижили до вас да достига широка гама от артикули, задоволяващи вкусовете и предпочитанията на най-капризните критици. В нашите физически и онлайн магазини ще откриете онзи модел калъф, който изцяло пасва на вашия iPhone.

Защо да си закупим калъф за iPhone от Астрал Мобил?

  • Изключително високо качество на материалите;
  • Безкомпромисна защита на мобилното средство;
  • Несравнимо изгодни цени;
  • Осигуряват лесен достъп до всеки функционален бутон, порт или слот;
  • Придават различен и атрактивен дизайн на смартфона.

Разнообразие сред аксесоарите за iPhone

Нашите добре подбрани аксесоари се отличават с високото си ниво на качество. Материалите, използвани за направата им, се характеризират със здравина и издръжливост. Това гарантира дълъг експлоатационен период на калъфа. В съчетание с ценовата рамка, вие имате възможността да се наслаждавате на истински бижута, неспособни да нарушат баланса на банковата ви сметка.

Калъфите за iPhone са крайно разнообразни, спрямо своя дизайн. Тук ще откриете както кожени, така и силиконови, пластмасови, текстилни и други продукти, осигуряващи високо ниво на защита на мобилния ви телефон. Не ще съществува опасност от надраскване, замърсяване, достигане на течност о порт или слот, причиняваща евентуални перманентни повреди и други неприятни последици.

Всеки един модел е оригинален и съвършен. Изработени прецизно и съобразно вкусовете на потребителя, те са способни да надминат и най-смелите му очаквания за здравина, защита и стилна визия.

Кейсове за iPhone 5, 5s, 6, 6s и всички Plus серии

Разполагаме с калъфи, покриващи гърба на смартфона, както и такива, обхващащи го от петте страни. Най-предпочитани все още остават аксесоарите тип тефтер. Освен че придават завидна визия на устройството ви, те са функционални за вас, потребителите. Разполагате с прегради, в които можете да съхранявате визитки, документи, банкноти или други важни за вас, неща.

Силиконовите аксесоари са също толкова търсени и купувани, предвид факта, че те не променят големината, плътността и тежестта на устройството, ни най-малко. Силиконовата пластина прилепва плътно към формата на смартфона, позволяваща ви да работите лесно и безпрепятствено с устройството и допълва красотата на фабричния му дизайн. Страхотно, нали?

Възползвайте се от предложенията, достигащи до вас. Ние от Астрал Мобил ви даваме възможността да защитите своето устройство, чрез едно от уникалните ни бижута, наричани още калъфи за iPhone.

9.99лв.4.99лв.
9.99лв.4.99лв.
49.00лв.
49.00лв.