Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Евтини калъфи за iPhone 5C , кейсове за Айфон 5C на топ цени

Оригинални продукти с неподражаема визия

Астрал Мобайл отново ви предлага висококачествени продукти с уникален дизайн и завидна функционалност под формата на предпазни калъфи за iPhone 5C. Ако сте собственик на телефон от тази серия на престижната марка Apple, определено трябва да заложите на оригиналните ни кейсове и калъфи, тъй като само те могат да предложат необходимите здравина, визия и практичност, от които знаем, че силно се нуждаете.

Подкатегорията предлага не само богата гама продукти, но и лесен начин да ограничите своето търсене, насочвайки се към изделията с цвят и дизайн, които предпочитате. Сред оригиналните ни калъфи за iPhone 5C ще откриете сериозен избор от материали и разцветки. Можете да ограничите търсенето по цвят, в случай че това е водещата характеристика, по която ще изберете.

Астрал Мобайл е помислил за всички категории потребители – деца, младежи и зрели хора. Децата ще останат очаровани от богатството от форми, принтове и декорации, с които телефонът им ще придобие по-весело и персонално излъчване, оставайки напълно защитен от най-неприятните въздействия – падане, удар, надраскване и намокряне.

На по-големите си клиенти предлагаме пълен набор от кожени калъфи тип тефтер и Flip, които ще придадат достолепно и класно излъчване на техния iPhone 5C. В случай, че държите да запазите автентичната дебелина на корпуса, имате на разположение оптимален избор от кейсове тип гръб в широк диапазон от цветове, принтове и декоративни орнаменти.

Едни от най-важните аксесоари за мобилни телефони са кейсовете и калъфите, пригодени да служат като надеждна защита срещу обичайните неприятности – изпускане, удар, надраскване, запрашаване и намокряне. Това е причината да се погрижим и за онези свои клиенти, които са горди собственици на айфон от серията 5с. Нашите висококачествени калъфи за iPhone 5c ще ви очароват с перфектната си визия и характеристики.

Това, на което знаем, че държите особено много при избора на калъф за своя телефон е:

Вид на материалите

Материалите, от които се произвеждат кейсове за iPhone 5c варират като вид и качество. На пазара се предлагат както посредствени изделия, така и продукти с много добри параметри по отношение на здравина и визия. Ние решихме да ви предложим възможно най-доброто – калъфи, изработени от висок клас полимери, пригодени да служат дълго и по най-добрия начин.

Силиконът е най-широко застъпен при качествените оригинални калъфи, панели и бъмпери за мобилни телефони. Той присъства дори при моделите Flip, имитиращи естествена кожа, придавайки допълнителна здравина и стабилност там, където е необходимо. Голяма част от предпазните ни iPhone 5c калъфи са направени изцяло от силикон. Причината за това е, че този материал не добавя към теглото на смартфона и не затруднява по никакъв начин ежедневната работа с него.

Еко кожата, от която са изработени нашите оригинални iPhone 5c кейсове тип Flip, е отново с безупречни характеристики. Тя е изключително приятна на допир, увеличавайки удоволствието от работата с модерното устройство. Луксозното излъчване на кожата не може да бъде постигнато с нито един от познатите до момента материали.

Максимална защита

Кейсовете ни са проектирани да защитават смартфоните на Apple от най-често срещаните проблеми – прах, влага, удар и надраскване. Ако имате навика да носите телефона си в джоба на дрехите или в чанта, протекцията е нещо, за което трябва сериозно да помислите. Смартфонът ви влиза в съприкосновение с различни остри и твърди предмети (най-често ключове), а това води до сериозна опасност от надраскване на корпуса и стъклото на екрана.

Разбира се, вие можете да се насочите към масово предлаганите у нас евтини калъфи за iPhone 5c, но те няма да осигурят на телефона ви оптималната защита, от която той се нуждае. Всеки по-силен удар или падане на апарата от известна височина, ще причини счупване както на защитния панел, така и на корпуса, заложен фабрично. Най-скъпо ще ви струва да ремонтирате екрана на своя айфон.

Предлагайки ви възможно най-ниските за оригинални кейсове за iPhone 5c цени, ние ви даваме спокойствие и сигурност. Вече не е нужно да правите компромис с качеството и защитните свойства на калъфа си, защото цената на по-добрите изделия ви се струва твърде висока. При нас получавате и двете – изгодна оферта и продукти от най-висок клас.

9.99лв.
9.99лв.