Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Оригинални калъфи за iPhone 7, кейсове за Айфон 8

Собствениците на iPhone от сериите 7 и 8 ще бъдат очаровани от представеното тук разнообразие от оригинални калъфи за iPhone 7/8, които ние от Астрал Мобайл им предлагаме. Гарантираме високото качество на всички изделия, както и тяхната дълготрайност. Тук сме подбрали продукти на утвърдени производители, способни да осигурят надеждна защита на скъпата марка смартфони.

С помощта на нашите калъфи и кейсове за iPhone 7 и iPhone 8, вие ще можете да персонализирате мобилния си телефон, отличавайки го от всички останали. Това е най-лесният начин да изразите себе си и собствените си виждания за естетика и стил, като същевременно предпазите устройството от обичайните неблагоприятни въздействия – прах, надраскване, удар и намокряне.

Сред продуктите в този раздел ще откриете различни стилове и дизайни. Можете да избирате между:

  • Силиконови кейсове тип Spigen Rugged Armor
  • Твърд гръб и 2в1 гръб и екранен протектор;
  • Силиконови противоударни калъфи;
  • Кожени странични калъфи тип тефтер с прозорче;
  • Бъмпери;
  • Силиконов гръб тип Liquid и др.

Различните калъфи и кейсове в този раздел са с различна степен на защита. Препоръчваме да закупите допълнителен екранен протектор, в случай че решите да оборудвате своя айфон с кейс, предпазващ единствено гърба на апарата. Можете да филтрирате търсенето по цвят, както и да разгледате чудесната ни колекция от детски модели.

В този раздел ще откриете възможно най-богата колекция от iPhone 7 калъфи, които са напълно съвместими и със следващата линия телефони на марката – iPhone8. Предвид високото качество на всички изделия и разнообразието от дизайни, вярваме, че всеки притежател на престижната марка смартфони ще открие продукта, отговарящ напълно на неговите изисквания и очаквания.

Какви са изискванията на притежателите на iPhone?

При избора на iphone 8 калъфи, както и на такива за неговия предшественик – iPhone 7, притежателите на съответните модели смартфони имат няколко ключови изисквания. За да покажем, колко добре сме се справили с тяхното покриване, тук ще обърнем специално внимание на най-важните показатели, които защитният кейс трябва да притежава. Сигурни сме, че вашите очаквания не се различават значително от тези на останалите почитатели на смартфоните на ябълката, а те са:

Качество на материалите

Изискванията към материала, когато става въпрос за айфон 7 калъфи, са много специфични и никак не са малко. Материалът има огромно значение за потребителското удобство при ежедневната работа с телефона, но като че ли по-важна в този случай е здравината. Най-малко желани са кейсовете, изработени от нискокачествена пластмаса. Те са изключително податливи на надраскване, напукване и счупване. Вместо да предпазят екрана и корпуса на устройството, те заплашват да го повредят при евентуално счупване.

Материалът има огромно значение и за визията на телефона, поради което собствениците са особено взискателни към него при избора на айфон 8 калъфи, или на такива за седмицата. Елегантното излъчване на смартфона дава допълнително самочувствие на неговия притежател. Все пак да си собственик на iPhone е много престижно, а когато той се отличава със стилна визия, потребителското удовлетворение е пълно.

Качеството на материалите, от които се изработват оригиналните калъфи за iPhone 7 или 8 не подлежи на съмнение. Забележки има при евтините имитации, предлагани в масовите магазини за китайски стоки, при това не без основание. Те се захабяват и износват за много кратко време, дори при внимателно използване и пренасяне на телефона. В този случай, дори минималната финансова инвестиция не е оправдана, защото един качествен оригинален калъф ще служи много по-дълго, отколкото 5 евтини модела.

Да обхваща плътно корпуса на телефона

Не при всички калъфи за iPhone 8 (и съответно 7), предлагани на родния пазар имаме пълно съответствие с корпуса на апарата. Това води до редица затруднения при поставяне/сваляне, както и при работа с апарата. По-хлабавите кейсове изпадат лесно, а това осигурява всичко друго, но не и защита на корпуса на скъпия и твърде деликатен телефон.

В нашия магазин сме се погрижили да предложим единствено оригинални калъфи за iPhone 7 и 8, което означава, че дизайнът им е напълно идентичен с този на корпуса на самите апарати. Тази съвместимост е гаранция за максимално лесното им поставяне и сваляне, както и за отличната защита за екрана на устройството и неговия панел през цялото време. Независимо дали използвате или просто пренасяте любимия си iPhone, той е обгърнат плътно и е напълно защитен от механични повреди.

Визия

Конструкцията на смартфоните на iPhone е максимално семпла и изчистена, така че ако държите на атрактивната визия на своето мобилно устройство, можете да го постигнете лесно с помощта на подходящите калъфи за айфон 8 или 7, разработени не само да защитават, но и да впечатляват околните. Кейсът е идеалното средство, с което телефонът изразява същността на своя притежател. Той може да подсказва за неговия пол, за стила му на обличане или за представите му за естетика.

По този показател отново сме се справили отлично, защото успяхме да предложим оптимален избор от модели и дизайни. В този раздел както почитателите на ефектните калъфи за айфон 7 и 8, така и привържениците на максимално изчистената визия, ще открият поне няколко подходящи модела. Предлагаме кейсове, имитиращи кожа в различни цветове, които са идеалното решение за стилните дами и за деловите господа.

На по-младата аудитория сме предоставили богат асортимент от силиконови кейсове за iPhone 7 и 8 тип течен гел, декорирани с изящни принтове и орнаменти. При този тип протектори отново не липсва цветовото разнообразие, комбинирано перфектно с декоративните орнаменти.

Съотношение между качество и цена

Собствениците на тази марка мобилни телефони не се ръководят основно от цената при избора на кейсове за iPhone 8 или който и да е друг флагман на ябълката. Те са склонни да заплатят дори малко по-висока цена, стига тя да отговаря на качеството. Купувайки калъф за телефона си, те внимателно преценяват коя цена е напълно удачна и коя твърде завишена за съответното качество.

По отношение на цените, нашата колекция от оригинални калъфи за iPhone 8 ще покрие напълно всички потребителски очаквания. Ние не предлагаме продукти, струващи лев или два, но цените ни са супер изгодни, предвид отличното качество, здравина и стилен дизайн на изделията, представени в категорията.

Защо да закупите iPhone кейс от нашия електронен магазин?

Вероятно много хора се питат защо да заложа на предлаганите във вашия електронен магазин iPhone 7 кейсове, вместо да посетя физически магазин, в който мога да видя и докосна предлаганите изделия? Разбира се, покупката от физически магазин има своите предимства, но удобството, което предлага електронната търговия не подлежи на съмнение.

Вместо да губите ценно време в обиколки по местата за продажба на този вид продукти, вие можете просто да влезете в сайта ни и да разгледате наличните в момента iPhone 8 кейсове. При нас няма да ви се налага да се борите за вниманието на продавачите, когато имате въпроси относно характеристиките и особеностите на различните изделия. Всеки продукт е придружен от снимка и описателен текст, в който са посочени основните му параметри.

Огромно предимство, благодарение на онлайн предлагането на кейсове за айфон 7 и 8 имат собствениците на тези модели телефони на ябълката, живеещи в отдалечени региони на страната. За тях възможността да се докоснат до оригинални продукти с отлично качество и ефектна визия е крайно ограничена, тъй като на тези места липсва напълно адекватно предлагане.

Ние ви предлагаме да изберете някой от чудесните кейсове за айфон 8 или 7 и да го поръчате по максимално лесен и удобен за вас начин. Поръчаните стоки се изпращат в деня, в който е направена заявката, с уговорката, че тя се вмества в рамките на работното ни време. С избора на един или няколко продукта, надвишаващи сумата от 18 лева, вие ще можете да се възползвате не само от бърза, но и от напълно безплатна доставка.

15.00лв.
15.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
10.00лв.
10.00лв.
10.00лв.
10.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
15.00лв.
15.00лв.