Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.

Протектори за телефони

Въпреки фабрично поставеното закалено стъкло, то не може да гарантира защита от всички механични въздействия. Поради тази причина, допълнителните протектори за телефон са изключително добра идея за поддържане здравината на сензорния екран.

Смартфоните от ново поколение са със скоростен процесор и мощна батерия, моделите от висок клас се отличават с производителността на стандартен лаптоп, но колкото и високотехнологични устройства да са, тънките интелигентни телефони също имат чувствителни зони по корпуса си. Една от тях е дисплеят, чиято широкоинчова структура е една от най-характерните черти на новите мобилни устройства. Големите сензорни екрани с висока резолюция и технологии за възпроизвеждане на реални ярки цветове са изключително податливи на механични и температурни въздействия.

Ударът, напукването или надраскването понякога са достатъчни, за повреда в основните дисплейни функции, а минусовите температури засилват риска от счупване на екранните компоненти, особено при LCD екраните - под влияние на студа е възможно да се появят и смущения в изображението, картина с отблясъци или блокиране на сензорния панел. Всички тези опасности са предвидени от мобилните производители, които поставят фабрични протектори от закалено стъкло върху сензорните екрани на съвременните мобилни технологии.

Любимото на известните марки сапфирено стъкло и Corning Gorilla Glass са най-използваната защита за дисплей-последното се появява още от появата на първият iPhone през 2007 г. Създадено от алуминий, силициев окис и кислород, Gorilla Glass покритието предпазва успешно стъклените екрани от удар, драскотини и различни замърсявания, но въпреки високата му твърдост, именно дребните надрасквания са слабото място на този тип стъкло. Последното поколение, представено на CES 2018 г., обещава още по-висока устойчивост на удари и драскотини, дори и от Gorilla Glass 5.

Видове протектори за сензорен екран

Протекторът за екран е създаден още през 1968 г. от Херберт Шлегел, но е предназначен за телевизионен екран. Преносимите PDA устройства с дисплей са първите мобилни устройства с необходимост от протектор, тъй като те се управляват със специален стилус, който лесно поврежда структурата на екрана. Дигитализацията предизвиква появата на първите предпазни фолиа ( полиетилен терефталат - PET) и протектори за телефони от термопластичен полиуретан.

Постепенно, те стават все по-усъвършенствани и скоро на пазара са достъпни съвременните стъклени протектори, които предлагат изключително висока защита срещу всякакви външни въздействия. Методите на изработка се подобряват непрекъснато и скоро предпазното покритие е с Anti Glare стъкло, което скоро е заменено от усъвършенстваната Аntireflective опция - освен отлична защита, сензорният екран вече отблъсква ултравиолетовите лъчи и е с нулеви отблясъци на силна слънчева светлина. Съвременният предпазител за екран е многослойният противоударен протектор от закалено стъкло, който най-прецизно абсорбира контактът с различни повърхности- първият слой предпазва от надраскване, следващият понася основното въздействие при удар, а последният “разпределя“ ударът по цялата повърхност на стъклото, така че е с още по-висока защита срещу счупване.

Висококачественият стъклен протектор е страхотен подарък за сензорният екран на всяко мобилно устройство. Освен, че осигурява пълна защита срещу счупване и надраскване, модерните варианти са с нулево отражение на светлината и покритие срещу пръстови отпечатъци.

Всички леки и умерено силни удари са безопасни при присъствие на подходящ протектор, отпечатъците и замърсяванията са минало, а дебелината на темперираното стъкло е подходяща за всеки елегантен тънък смартфон. Актуалните извити екрани си имат специален предпазител от заоблено закалено стъкло, което покрива идеално целият дисплей, заедно с ръбовете на страничната рамка. Имате възможност да си осигурите всички тези предимства на невероятно изгодни цени, с красивите стъклени протектори на “Astral Mobile “.

Спестете неприятните ремонти с елегантните протектори на Astral Mobile

Качественият протектор за телефон е най-добрият приятел на вашето мобилно устройство. Гаранция за здравината на екрана при контакт с остри метални предмети, силен удар от височина, тежки зимни условия ( предпазва от конденз ), както и по време на къмпинг или екскурзия сред природата, специалните стъклени покрития предпазват дисплея ви и от замърсяване, и намокряне. Въпреки, че по-високата цена е оправдана в случая, красивите предложения на “Astral Mobile“ ще ви изненадат, предлагайки първокласна защита на най-достъпните за скрийн протектор цени.

“Облечете“ сензорният дисплей в покритие, идеално съобразено с размерите и дизайна му, с огромното разнообразие от предпазители в магазина ни. Срещу невероятно ниска стойност имате възможност да си спестите всякакъв тип бъдеща поправка на touch screen, eкран или предно стъкло. Каталогът ни разполага с няколко модела протектори за смартфоните на Apple, Samsung, Lenovo, HTC, Sony, Sony Ericsson, Huawei, LG, Nokia, Meizu, Xiaomi, Microsofy, Alcatel, Asus, ZTE и Motorola.

  • Противоударен стъклен протектор ( закалено стъкло )

Предпазител от темперирано закалено стъкло, който се поставя изключително лесно, не пречи на взаимодействието с touch screen панела и не се размества. Опасенията, че протекторът уврежда и изтрива олеофобното покритие на екрана са оправдани единствено при нискокачествени покрития с лепило - марковите скрийн протектори се отличават единствено с защитната си функция.

В магазина ни ще откриете последните технологични разработки от най- високо ниво- 5D анти шок протектори с 9H степен на твърдост ( малко по- малко от диамант ) и ултратънък корпус. Те предлагат най- висока защита срещу счупване при сблъсък с всякаква материя. “Astral Mobile“ е мястото, където потребителите ще открият и елегантни заоблени протектори за извит екран, следващи плътно извивките на устройството. Всички модели покриват дисплея без неприятни мехурчета въздух, поставят се много лесно и освен предпазно средство, са красив аксесоар за телефон. Изберете подходящият размер за смартфона ви!

  •    Нано протектор

Най- модерният и иновативен начин за защита на сензорен екран създаден до момента, нано протекторът е течност, която се нанася върху дисплеят ви н определено количество и след като изсъхне, върху слоя се минава със специална кърпа. Покритието осигурява 9H степен на твърдост срещу удар, надраскване, както и напрашаване, намокряне и замърсяване. Не се колебайте да поръчате най- технологичното покритие за смартфона си- качествената грижа ще удължи живота на устройството, а цената, която ще платите, е почти символична.

Осигурете най- качествената защита за мобилния си апарат с предложенията на “Astral Mobile“ още днес!