Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 29лв.
За 3 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Калъфи за Nokia

Стилни и разнообразни калъфи за NOKIA

Широката гама от калъфи за NOKIA ви предоставя възможността да обзаведете своето мобилно устройство бързо, лесно и комфортно. Високият клас материали, използвани за направата на артикулите, гарантира за тяхното качество. Притежавате привилегията да се наслаждавате на удобство, функционалност, стил и съвършен дизайн. Бъдете различни, креативни и открояващи се личности.

Топ предимства на калъфи за NOKIA

  • Изключително ниски цени;
  • Свръх високо качество на продуктите;
  • Оптимална защита на мобилното устройство;
  • 100 % защитава от надраскване и удар;
  • Мечтана функционалност;
  • Лесна работа с телефона;
  • Перфектно приляга на мобилния апарат.

Качествените материали, които участват в изработката на калъфи за НОКИА са в състояние да ви гарантират за дългия експлоатационен период на аксесоарите. Освен това, производителите са се постарали да създадат „шедьовър“, задоволяващ вкусовете и предпочитанията на най-капризните клиенти.

Дизайнът е, меко казано, съвършен. Имате възможността да защитите любимия си телефон, с марка NOKIA, от евентуална повреда при падане, или друг вид нежелани последствия. Аксесоарът успява да го предпази от всичките му страни или от 5 –те. Гърбът на мобилното устройство е защитено от навлизане на прах, достигащ до корпуса.

Доверете се на иновативните изобретения, които достигат до вас. Сбъднете своите мечти, без да се налага да заплащате скъпо за това. Не е необходимо да отстранявате кейса, в случай че желаете да презаредите батерията на устройството или при изпълняване на друг вид дейност.

Стилният и изчистен дизайн е подходящ както за мъже, така и за жени. Онези от вас, които са привърженици на модерната и различна визия, биха могли да се възползват от множеството предложения, предоставени от „Астрал Мобил“. Материалите, използвани за направата на широката гама от калъфи, са еко кожа, силикон, текстил и други.

Независимо какво е вашето устройство, носещо марката НОКИА, то би могло да бъде пълноценно предпазено от удари и повреди. Множеството калъф за NOKIA са изработени с цел да улеснят процеса ви на работа с устройството, без да се налага да заплащате твърде скъпо за това. Бъдете модерни и разумни – доверете се на качеството и съвършения дизайн.

11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.