Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Батерии за телефони

Оригинални батерии и професионално поставяне на невероятни цени

Потребителите обикновено закупуват батерии за телефон по две причини: самостоятелна подмяна на зареждащото устройство при изчерпване на капацитета му, или снабдяването с резервна батерия, по време на продължителни екскурзии. Поставянето на нов компонент все още е възможно при мобилните телефони със сменяема батерия, но най- актуалните модели вече прикрепят тези компоненти директно към дънната си платка и разглобяването им се извършва успешно само в професионален сервиз.

Устройствата с вградена батерия могат да се зареждат допълнително само по един начин- чрез включване към кейс-батерии или по-модерните външни батерии за gsm с опция за зареждане на няколко устройства. Имайки предвид, че са най-важната част от мобилния ви апарат, добре е да избирате единствено оригинални батерии от утвърдени търговски представители.

Оригинални батерии за най-известните марки мобилни телефони -“Astral Mobile “

Когато разгледате продуктите в “Astral Mobile“, ще откриете огромно разнообразие от мобилни устройства, заедно с необходимите им резервни части и всички стандартни аксесоари. По пример на най-известните магазини за потребителска електроника, ние печелим клиентите си ежедневно с възможността да получат висококачествена електроника, гаранционна поддръжка и оригинални резервни части в рамките само на едно пазаруване. Разликата при нас е само една - невероятно изгодна стойност за всеки продукт.

Спирайки се в някой от офисите ни, лесно можете да се сдобиете с батерии за всяка от марките телефони в каталога ни, която ще ви служи отлично най- малко от три до шест месеца при правилна употреба. Независимо дали устройството ви е със сменяема или вградена батерия, ние разполагаме с най-подходящите за всеки модел gsm батерии и осигуряваме професионална помощ при поставянето им - освен изкушаващите ниски цени, магазинът ни предлага в допълнение и качествена сервизна подмяна, ако батерията е закупена във физическите ни магазини. Заредете телефона си с енергия по най- интелигентният начин с услугите на  “Astral Mobile“ и бъдете мобилни през цялото денонощие!

Samsung- повече от батерия

Колекцията ни разполага с оригинални батерии за мобилни телефони Samsung от всички серии на марката, както със сменяеми, така и с несменяеми захранващи блокове. Всяка стандартна батерия  PCM защита срещу прегряване и преразреждане или подсилена батерия-капак, за сигурно предотвратяване последствията от всеки механичен удар. Не се лишавайте от услугите на сервизните ни инженери, които биха могли да подменят вградената ви батерия по време на път. Просто посетете някой от нашите магазини!

Lenovo - смартфонът-лаптоп

Възможността да подменим батерията си самостоятелно при изчерпване на капацитета й, или просто да рестартираме телефона си, да я извадим и когато я поставим отново, всяко смущение в работата й да е изчезнало, е привилегия само на сменяемите батерии. Магазините на “Astral Mobile “ предлагат оригинален заместител за мощните батерии на китайските смартфони, както и възможност за подмяна на вградена батерия при Lenovo P70, на изключително достъпни цени.

HTC - сменяеми батерии за смартфони и Pocket PC устройства

Тайванската марка също открива в колекцията ни всички захранващи устройства за мобилните си телефони. По-голяма част от смартфоните HTC са със сменяеми батерии, които потребителите имат възможност да закупят от най-добрите производители, на невероятно изгодни цени. Погрижете се за по- дълъг живот на батерията в серията Desire, HTC Hero, HTC Legend и няколко от традиционните за марката Pocket PC устройства.

LG - среден клас батерия

LG са откриватели и майстори на дизайна, но батериите им се отличават със среден клас характеристики, така че покупката на резервно захранващо устройство за мобилния ви апарат ще ви бъде много полезна. В категорията на магазина ще откриете голямо разнообразие от батерии за няколко модела смартфони на китайската марка.

 Xperia - литиево-полимерни батерии със среден капацитет

Sony проектира повечето смартфони от серия Xperia с вградена батерия,  която лесно може да се подмени в някои от сервизните ни центрове. Потребителите имат възможност да закупят оригинална батерия с лентов кабел, както и компонент за Xperia J, M и L, които ще могат да сменят самостоятелно.

Sony Ericsson - ползотворното съдружие

Сменяемите батерии на смартфони Sony Xperia са създадени по време на краткото съдружие между двата мобилни производителя. Освен това, в магазин “Astral Mobile “ ще откриете и голямо разнообразие от висококачествени батерии за серии K, W, Z и T. Повечето продукти в каталога ни са литиево-полимерни, с тримесечна гаранция, модел BST.

BlackBerry - старите конкуренти на Apple

Телефоните с QWERTY клавиатура, които бяха последен писък на модата преди години, обикновено са със среден капацитет мощност. Закупете оригинални литиево–йонни батерии F-S1, F-M1, M-S1 и LS1 на уникално достъпни цени, и използвайте пълноценно устройствата си BlackBerry Torch 9800, Curve 8910Z10, Pearl 9100/9105, Style 9670, BlackBerry 9000 Bold, 9700 Bold, 9780 Bold, Curve 8980, както и BlackBerry Z10. Можете да ги подмените самостоятелно, при наличен дефект или по време на пътуване.

Nokia - класическият телефон с мощна батерия

Най-голямото разнообразие от батерии в “Astral Mobile“ са за мобилни телефони Nokia - потребителите могат да закупят оригинални захранващи устройства както за първите телефони на финландската марка, така и някои от най- новите й смартфони. Повечето модели батерии за Nokia в магазина ни са китайско производство. Изборът е изключително разнообразен, а цените - невероятно ниски.

iPhone - вградена батерия със средна мощност

Apple разпространяват първите “ интелигентни “ телефони с вградена батерия и залагат на литиево- полимерни модели. В магазините ни можете да закупите оригинални батерии за голям брой модели смартфони iPhone, с лентов кабел и гаранция от шест месеца, с която сервизните ни инженери ще подменят старият компонент в телефона ви.

Външни батерии

Магазинът ни се е погрижил и за пълноценната ви мобилна връзка във всеки час от денонощието, с богат асортимент от външни батерии Power Bank,предназначени за захранване на едно или няколко устройства. Доставете си ги още днес в красиви цветни нюанси и на изключително достъпни цени!

В “Astral Mobile“ можете да закупите оригинални батерии както за последните модели смартфони от висок клас като Xiaomi Redmi Note 3 Pro, така и за по- стари мобилни апарати, които вече не са с толкова засилено производство, като телефоните на Alcatel. Висококачествените батерии за телефони са на много изгодни за всеки клиент цени.