Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 29лв.
За 3 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Калъфи за Huawei

КАЛЪФИ ЗА HUAWEI – решение за всеки ден

Днес вие притежавате възможността да се насладите на множеството калъфи за HUAWEI, които гарантират 100 % - ва защита на смартфона ви. Подарете си лукс, стил и изящество, които са в състояние да превърнат живота ви в далеч по-забавен и наситен с нюанси. Изчистената им и класна визия ги превръщат в подходящо средство както за дамите, така и за техните господа. Бъдете различни, атрактивни, неповторими и разумни.

Защо да си закупите КАЛЪФИ ЗА HUAWEI?

  • Висококачествена изработка;
  • Елегантен дизайн;
  • Конкурентно ниски цени;
  • Несравним комфорт;
  • Перфектно съвместим с HUAWEI;
  • 100 % - ва защита;
  • Колоритно разнообразие;
  • Свръх висок клас материали.

Не губете излишно време, а си подарете изящество, което ще ви съпътства по всяко едно време от денонощието. Имате възможността да реализирате своите мечти, без да се налага да заплащате твърде скъпо за това.

Материалите, които се използват за направата на качествените артикули са от свръх висок клас, което гарантира за дългия им период на използваемост. Освен това всеки един от детайлите се изпипва до съвършенство. Твърде разнообразни са моделите калъфи, предназначени за HUAWEI. Някой от тях обхващат единствено 5 – те страни на устройството, което ви дава достъп до всеки един функционален бутон.

Други са тип тефтер. Предпазват 100 % от драскотини, навлизане на прах в слотовете и портовете. Така не съществува вероятността да се появи нежелана повреда, която би могла да увреди перманентно вашето любимо и скъпо устройство.

Бихте могли да сложите край на скуката и сивото ежедневие. Не се налага да държите в ръце смартфон, който ви е омръзнало да гледате. Разнообразете визията на своя мобилен телефон, по възможно най-разумния и рационален начин, без да заплащате цяло състояние за това. Дайте свобода на своите действия и се докоснете до неизмеримото качество, с което ще ви наситят артикулите, предложение от „Астрал Мобил“. Всеки един от тях е специално селектиран, съобразно нуждите и предпочитанията дори на най-капризните клиенти.

Бъдете атрактивни и открояващи се. Не позволявайте да бъдете смесвани с тълпата. Притежавате реалните права да се сдобиете с КАЛЪФИ ЗА HUAWEI, които защитават по възможно най-добрия начин устройството ви за комуникация, като паралелно с това, ви създават леснота при боравене с него.