Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.

Батерии за Samsung

Защо да изберете именно нашите батерии за Samsung мобилни устройства?

Когато говорим за толкова важен компонент от устройството на мобилните телефони, какъвто са батериите, качеството не подлежи на компромис. Когато става въпрос за батерии за Samsung, нискокачествените продукти не могат да предложат такова.

Подвеждайки се от по-ниската цена, вие избирате батерия, която няма да може да осигури оптимално захранване на мобилния ви телефон, като е напълно възможно дори да се компрометира работата на апарата. Далновидните потребители купуват единствено оригинални продукти, които в дългосрочен план се оказват единствено финансово изгодни, защото служат дълго, при това по най-добрия възможен начин.

Ние от Астрал Мобайл ви предлагаме богат избор от оригинални батерии за Самсунг на възможно най-ниски цени. Нашите изгодни предложения ви лишават от правото да купувате нискокачествени имитации, които в болшинството случаи ще се наложи да изхвърлите още след първия месец употреба. Сами разбирате, че каквато и да е цената, тя се оказва твърде висока, когато става въпрос за продукт, който не може да изпълни основното си предназначение.

Пълен набор батерии за всички серии на марката

Независимо към коя серия и модел принадлежи вашия телефон, ние ще ви предложим оригинална батерия за Samsung, която да е съвместима с вашия апарат. Телефоните на марката са едни от най-масово използваните в нашата страна, което ни задължава да предложим оптимален избор на всеки притежател на смартфон от която и да е серия Galaxy на този утвърден производител.

Поддържаме в наличност пълната гама батерии за последните модели устройства, както и за по-старите флагмани от голямото семейство на Samsung. При нас ще откриете не само удачно решение за себе си, но можете спокойно да ни препоръчате и на всичките си близки и познати, които се затрудняват в намирането на качествена оригинална батерия за Samsung на достъпна цена. Със сигурност ще оправдаем и техните очаквания.

В Астрал Мобайл ще откриете оригинални батерии за  Самсунг от сериите:

  • Samsung A3
  • Samsung J3
  • Samsung J7
  • Samsung Galaxy Grand Prime/J5
  • Samsung G600
  • Samsung G355 Core II
  • Samsung Alfa G850 и много други.

Удобство, бързина, качество

Избирайки нашия магазин, като място за закупуване на батерия, вие получавате много повече от висококачествен продукт с отлични параметри и характеристики. Благодарение на осезаемото ни присъствие в глобалната мрежа, няма да ви се налага да губите време, нерви и средства в посещение на физическите магазини.

Ние ви предоставяме възможност да закупите батерията за любимия си телефон изцяло онлайн, възползвайки се от максимално опростената ни система за пазаруване. Избраното изделие само ще стигне до вас, а вие можете да се радвате на по-полезни или приятни занимания. Доставките се извършват в най-кратки срокове, така че да не губите комуникация, когато нямате възможност да заредите изтощената си батерия.

Вече не е необходимо да влагате излишни усилия и пари за закупуване на оригинална батерия за Самсунг. Вашето устройство, независимо към коя серия на марката принадлежи, ще бъде върнато към живот, при това за много дълъг период от време. Преди да направите поръчката, се уверете, че продуктът, който сте избрали отговаря напълно на параметрите на мобилното ви устройство.

Кога имаме нужда от батерия за смартфона си?

В случай че старата ви батерия е изхабила своя капацитет, то ние ви предлагаме нова такава, която можете да закупите на цена, която не ще нанесе корекции върху банковата ви сметка. Мнозина от вас изпитват потребност от резервна част за устройството си, което да им гарантира сигурност и надеждност по всяко едно време.

Ние ви предлагаме изключително богат асортимент за вашите луксозни, скъпи, лъскави, стилни, практични и многофункционални мобилни телефони. Освен това, оригиналните батерии ще защитят апарата ви и ще подобрят в пъти повече ефективността му. Доверете се на безкомпромисното качество, което достига до вас. Батерии за Samsung ще ви дарят със спокойствие, комфорт и сигурност, от които се нуждаете.

25.00лв.
25.00лв.
39.00лв.
39.00лв.
20.00лв.
20.00лв.
29.00лв.
29.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
45.00лв.
45.00лв.
29.00лв.
29.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
14.99лв.
14.99лв.
19.99лв.
19.99лв.
18.00лв.
18.00лв.
7.99лв.
7.99лв.
7.99лв.
7.99лв.
25.00лв.
25.00лв.
14.99лв.
14.99лв.
19.99лв.
19.99лв.