Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 29лв.
За 3 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Аксесоари

Ние от „Астрал Мобил“ ви предлагаме широка и неповторима гама от предложения, на които трудно бихте могли да устоите. Забързаното ежедневие и активният начин на живот са предпоставка за липсата на внимание, което не оказвате на мобилните си телефони. Те често биват одрасквани, изпускани върху твърди повърхности, заливани с течности и други неблагоприятни за тях действия и последици. Днес, вие имате възможността да ги защитите по невероятно прагматичен начин, подбирайки един от многото аксесоари, грижливо селектирани за вас.

Водещите производители на телефони създават и произвеждат колоритни и разнообразни аксесоари, пасващи перфектно на смартфоните ви. Освен че допълват тяхната визия, те ги и предпазват 100 % от евентуални повреди. Вие бихте могли да се отличите от тълпата, подарявайки на устройството си индивидуален облик, пасващ на вашите вкусове и предпочитания.

Модерни, стилни и функционални аксесоари

Астрал Мобил“ ви предоставя богат асортимент от gsm аксесоари и много други допълнения предпазващи и красящи вашия лаптоп, таблет или смартфон. И това не е всичко! Ние спестяваме огромна част от вашето време, предоставяйки ви възможността да пазарувате всичко, от което се нуждаете, от едно място – телефон и необходимите за него допълнения.

Какво можете да откриете сред богатия ни асортимент?

  • Bluetooth hands free
  • Flash и карти памет
  • USB кабели
  • Аксесоари за смартфони
  • Други аксесоари
  • Зарядни устройства
  • Слушалки
  • Смарт устройства
  • Стойки за кола

Разгърнете своите фантазии и дайте свобода на действията си. А що се отнася до цените, те определено са в състояние да ви впечатлят. Освен че пазарувате лесно, бързо, удобно и комфортно, вие не заплащате почти нищо за артикулите, с които несъмнено се обзавеждате. Не е належащо да правите компромиси с качеството за сметка на цените, тъй като предлаганите ви от „Астрал Мобил“ аксесоари, покриват перфектно и двата посочени критерия.

Полезно за калъфите и протекторите

Калъфите са онзи артикул, който покрива перфектно вашето устройство от 5 – те страни или от всяка една и не позволява да се натрупва прах върху корпуса му, както и да му бъдат нанесени повреди, в случай че попадне на земята. Те не само защитават устройствата ви, но и видимо ги превръщат в уникални мобилни апарати, описващи вашата същност и индивидуалност.

Протекторите, на свой ред, се грижат за повърхността на смартфона или таблета – дисплея. Не се получават грозни драскотини или други вредни последици, при сблъсък с твърда повърхност или друг предмет. Работата с вашите любими помощници е на път да се превърне в детска игра, носеща ви радост, емоция, комфорт, удобство и наслада.

Аксесоарите, достигащи до вас, с прякото съдействие на „Астрал Мобил“ са ненадминато удоволствие за ценителите на скъпите, модерни и функционални придобивки. Пазарувайте на воля, без това да дава отражение върху семейния ви бюджет. Подарете си лукс, стил, изящество и комфорт!

2.99лв.
2.99лв.
12.99лв.
12.99лв.
14.99лв.
14.99лв.
7.99лв.
7.99лв.
55.00лв.
55.00лв.
39.00лв.
39.00лв.