Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.

Аксесоари

Аксесоари – най-достъпният и лесен начин да персонализирате вашите мобилни телефони

Нашият електронен магазин за аксесоари ви дава възможност да съобразите визията и начина на използване на мобилното си устройство със собствените си предпочитания, т.е. да го персонализирате. В ера, в която е трудно да се отличим от всички останали, персонализирането на личните ни и служебни устройства е единствената възможност да сложим собствения си отпечатък.

Сред богатата ни палитра от gsm аксесоари ще срещнете такива, способни да придадат уникален облик на масово използвания от всички модел мобилен телефон. Разполагаме също с огромен подбор от приложения за всички видове преносими устройства – лаптопи, смартфони и таблети, така че визията им да стане различна. Вече не е нужно да бъдете част от масата, защото срещу символична цена, вашият апарат ще носи личния ви отпечатък.

По-висока функционалност на мобилните устройства

Ние предлагаме едни от най-изгодните gsm аксесоари в София, до които могат да се докоснат потребителите от цялата страна. Освен като индивидуална декорация, тези артикули могат да служат и като невероятен помощник при използване на което и да е мобилно устройство. Голяма част от нашите продукти имат за цел да подобрят функционалността на апарата, залагайки свойства и функции, каквито производителят е пропуснал да добави.

Hands Free устройства

За по-лесно, по-ефективно и по-удобно използване на вашия телефон, таблет или преносим компютър са създадени цяла плеяда продукти, които ние скромно сме категоризирали като мобилни аксесоари. Сред тях ще откриете такива, чиято роля е да ви дадат свобода, докато комуникирате с околния свят. Нашите Bluetooth hands free устройства осигуряват свобода на ръцете, докато шофирате, тичате в парка, вървите по тесните градски улици или изпълнявате други важни задачи.

Стерео слушалки

Обичате да слушате музика, аудио книги, да чувате дискретно звука от филми, игри или видеоклипове? Ние ви предлагаме огромен асортимент от Stereo Headset слушалки. Това са едни от най-масово използваните днес аксесоари за gsm, предоставящи по-високо качество на звука, или поне такъв е случаят с нашите продукти. Ако фабрично окомплектованите с устройството слушалки са повредени или не отговарят на високите ви критерии за качество, ние ще ви предложим модели, създаващи максималното потребителско удоволствие.

Зарядни устройства

В ерата на непрекъснатата комуникация, е немислимо да останем без мобилен телефон, поради невъзможност да заредим изтощената му батерия. Ако сте повредили, изгубили или забравили оригиналното си зарядно за таблет и телефон, ние ще ви предложим адекватен заместител или допълнително устройство за зареждане. Всички продукти са внимателно селектирани, за да отговорят на съвременните стандарти за качество. Предлагаме зарядни устройства за всички модели и марки мобилни апарати, включително за продуктите на Apple.

Стойки за кола

Докато пътуваме имаме най-голяма нужда от връзка с мобилните си устройства. Тяхното използване не бива да бъде саботирано от липсата на удобно място, на което да ги поставим в автомобила си, ето защо Астрал Мобайл предлага широк диапазон от аксесоари за мобилни телефони под формата на функционални и лесни за използване от стойки за автомобилното табло. Те ще държат здраво и в удобна за вас позиция вашия смартфон, таблет или GPS навигатор.

DataTraveler носители на данни

Пренасянето и съхранението на информацията, съдържаща се на компютър, телефон или таблет е нещо много необходимо, поради което аксесоарите от този вид са силно застъпени в продуктовия ни каталог. Вече можете лесно, бързо и най-вече – много надеждно да премествате голямо количество информация от компютър, телефон или друго устройство на защитен електронен носител. Така файловете с важни документи, снимките и всичките ви ценни данни ще бъдат пренасяни и съхранявани правилно и 100% сигурно.

Тонколони

Персоналният ви компютър, а дори и най-модерният лаптоп ще могат да предоставят кристално чист и силен звук с помощта на една от нашите специални категории аксесоари за телефони – тонколоните. Предлагаме оптимален избор от модели и марки с различен капацитет и възможности. Това, което ги обединява са отново супер ниските им цени, като уточняваме, че всички продукти от този вид са с отлично качество и перфектни характеристики.

Ние от „Астрал Мобил“ ви предлагаме широка и неповторима гама от предложения, на които трудно бихте могли да устоите. Забързаното ежедневие и активният начин на живот са предпоставка за липсата на внимание, което не оказвате на мобилните си телефони. Те често биват одрасквани, изпускани върху твърди повърхности, заливани с течности и други неблагоприятни за тях действия и последици. Днес, вие имате възможността да ги защитите по невероятно прагматичен начин, подбирайки един от многото аксесоари, грижливо селектирани за вас.

Водещите производители на телефони създават и произвеждат колоритни и разнообразни аксесоари, пасващи перфектно на смартфоните ви. Освен че допълват тяхната визия, те ги и предпазват 100 % от евентуални повреди. Вие бихте могли да се отличите от тълпата, подарявайки на устройството си индивидуален облик, пасващ на вашите вкусове и предпочитания.

Модерни, стилни и функционални аксесоари

Астрал Мобил“ ви предоставя богат асортимент от gsm аксесоари и много други допълнения предпазващи и красящи вашия лаптоп, таблет или смартфон. И това не е всичко! Ние спестяваме огромна част от вашето време, предоставяйки ви възможността да пазарувате всичко, от което се нуждаете, от едно място – телефон и необходимите за него допълнения.

Какво можете да откриете сред богатия ни асортимент?

  • Bluetooth hands free
  • Flash и карти памет
  • USB кабели
  • Аксесоари за смартфони
  • Други аксесоари
  • Зарядни устройства
  • Слушалки
  • Смарт устройства
  • Стойки за кола

Разгърнете своите фантазии и дайте свобода на действията си. А що се отнася до цените, те определено са в състояние да ви впечатлят. Освен че пазарувате лесно, бързо, удобно и комфортно, вие не заплащате почти нищо за артикулите, с които несъмнено се обзавеждате. Не е належащо да правите компромиси с качеството за сметка на цените, тъй като предлаганите ви от „Астрал Мобил“ аксесоари, покриват перфектно и двата посочени критерия.

Полезно за калъфите и протекторите

Калъфите са онзи артикул, който покрива перфектно вашето устройство от 5 – те страни или от всяка една и не позволява да се натрупва прах върху корпуса му, както и да му бъдат нанесени повреди, в случай че попадне на земята. Те не само защитават устройствата ви, но и видимо ги превръщат в уникални мобилни апарати, описващи вашата същност и индивидуалност.

Протекторите, на свой ред, се грижат за повърхността на смартфона или таблета – дисплея. Не се получават грозни драскотини или други вредни последици, при сблъсък с твърда повърхност или друг предмет. Работата с вашите любими помощници е на път да се превърне в детска игра, носеща ви радост, емоция, комфорт, удобство и наслада.

Аксесоарите, достигащи до вас, с прякото съдействие на „Астрал Мобил“ са ненадминато удоволствие за ценителите на скъпите, модерни и функционални придобивки. Пазарувайте на воля, без това да дава отражение върху семейния ви бюджет. Подарете си лукс, стил, изящество и комфорт!

15.00лв.
15.00лв.
15.00лв.
15.00лв.
34.90лв.
34.90лв.
26.90лв.
26.90лв.
14.99лв.
14.99лв.
19.99лв.
19.99лв.
7.99лв.
7.99лв.
10.00лв.
10.00лв.
49.00лв.
49.00лв.
29.99лв.
29.99лв.
29.00лв.
29.00лв.
24.00лв.
24.00лв.
25.00лв.
25.00лв.
79.00лв.
79.00лв.
19.99лв.
19.99лв.
5.00лв.
5.00лв.