Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

За нас

AstralMobile.bg е добре позната компания на пазара за нови и употребявани мобилни телефони и аксесоари още от далечната 2001 година. През годините компанията се утвърди като лоялен и надежден партньор за всеки клиент, който предпочита качество в баланс с разумна цена при покупка на смартфони, таблети, акс есоари и резервни части за всякакви мобилни устройства.

Ние сме една от малкото фирми на пазара за мобилни апарати и устройства, които продължават да предоставят на клиентите възможност да заменят своите стари телефони за по-нови такива на принципа на т.нар. бартер. Това предоставя допълнителена гъвкавост на потребителите и те могат да разчитат винаги на нас дори при нужда от услуга, която иначе трудно биха открили на пазара.

Нашата офлайн тъговска дейност е ориентирана в Югоизточна България, където имаме множество магазини, като само в рамките на град Бургас те са 4 на брой. Освен в този район на България сме представени и по-скромно и в другите по-големи градове на страната, включително в столицата – София.

Макар покритието на търговската ни верига за мобилни апарати да не покрива всеки град в страната, то от нашите услуги и продукти могат да се възползват хора от цялата страна, без значение от тяхното местожителство, а настоящият уеб сайт е създаден именно с такава цел.

Kачество, цена, грижа за клиента – AstralMobile.bg