Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.

Калъфи за Lenovo

Изчистени елегантни калъфи за смартфон Lenovo

Мобилните телефони и смартфони Lenovo впечатляват с параметрите, размерът на сензорния екран и елегантния си дизайн от закалено стъкло, полиран метал или матова пластмаса. Притежателите на смартфон от марката се гордеят с визията му дори повече, отколкото собствениците на iPhone и не обичат да прикриват достойнствата му с предпазен калъф. Вероятно това е основната причина за симпатиите им към прозрачните силиконови калъфи за Lenovo устройства, незабележими на пръв поглед, но ефективни във всякакви условия.

“Astral Mobile“ - мястото с най-богато разнообразие от мобилни аксесоари, разполага със силиконови, кожени и текстилни калъфи за телефон / смартфон Lenovo, с мека вътрешна възглавничка от силикон. Устойчиви на всякакви механични и температурни влияния, те са най- разумният избор за динамичното градско ежедневие, а магазините ни ги предлагат на удивително ниски цени.

Солидните “тефтери“ - семпла елегантност, облечена в кожа и текстил

Висококачествена еко кожа и текстил с кожена гарнитура оформят елегантните непрозрачни калъфи за Леново, създадени специално за висококласни смартфони от последно поколение.

Кожените модели са изключително издръжливи и не променят структурата си нито при контакт с твърди/остри предмети, въздействие на ултравиолетови лъчи и ниски температури, нито при намокряне. Устройството ви е обгърнато от луксозни материали и мека силиконова подложка, която допълнително смекчава всяко сътресение при падане и натиск. Кожените “тефтери“ се закопчават с вграден магнит, монтиран в страничната зона (flip тефтер) или в горната част (flap тефтер) на смартфона, а повечето модели са с вътрешни отделения за карти, лични документи и банкноти. 

Еко кожата е с допълнителна фабрична подшивка и представлява изключително дълготрайна инвестиция, която “Astral Mobile “ предлага на невероятно икономични цени. Стилните кожени калъфи са в черен, стоманеносив, златен и червен цвят, а в селекцията се откриват и няколко модела с горен лачен слой (Lenovo Vibe B).

Моделите -“тефтер“ от еко кожа с текстилно покритие са по- цветна версия на затворен калъф за Lenovo и също са със здрава фабрична обшивка, вътрешни джобове и мека силиконова рамка. Текстилната материя е много устойчива ( без късане, разпаряне и избеляване) и запазва отличната си визия в продължение на години. Почитателите на ярките цветове със сигурност ще харесат този модел калъфи, налични в двуцветни варианти - синьо/неоново зелено, бонбонено розово/светлокафяво, тъмносиньо/светлокафяво, червено/черно и др., които придават освежаваща визия на стилните “тефтери “.

Калъфите с магнитно закопчаване предпазват прекрасно устройствата от всякакви повреди и наранявания и осигуряват достъп до всички портове, бутони и вградената камера, като покриват корпуса и сензорния дисплей.

Покажете достойнствата на Lenovo с прозрачни силиконови калъфи

0,3/0,5 мм- овите Super Thin Ultra Slim калъфи са изключително предпочитани от почитателите на Lenovo, тъй като предпазва устройствата от неприятни въздействия, без да скрива елегантната им визия и да удебелява тънкият корпус. Специална релефна текстура от вътрешната страна предотвратява образуването на конденз, както и всяко протриване, охлузване и надраскване на панела. Селекцията на “Astral Mobile“ предлага този незабележим аксесоар, съвместим с голям брой смартфони на марката (Lenovo Vibe P2. Lenovo Vibe 2, Lenovo Vibe S1 Lite, Lenovo  A7010 и др. ).

0,3 мм-ов  калъф за Леново, е наличен и в цветни варианти ( розов, син, черен ), предназначени за модели А1000, P70, А536, S660, А6000, Vibe P1 и др.  Магазини Astral Mobile разполагат и с прозрачни калъфи от обикновен силикон, които създават видима обвивка около апарата, без обаче да нарушават елегантната му визия- гъвкавият термопластичен полиуретан ( TPU ) е материал с почти същата степен на устойчивост като еко кожата.

Цветният силиконов калъф за смартфон Lenovo с приятна гланцова повърхност е сигурен източник на настроение, а предпазните му функции са отлични. Предпочитани от потребителите, тези модели се предлагат в червено, ярко розово, няколко нюанса на синьо и зелено, както и с илюстрирани сюжетни композиции- флорални мотиви, пейзажи и др. Цените на красивите калъфи са изключително изгодни- необходимо е единствено да откриете подходящия за смартфона ви модел!

Разнообразни калъфи за LENOVO

Широката гама от калъфи за LENOVO са създадени с цел да защитават оптимално вашия смартфон от надраскване или удар. Имате възможността да избирате сред огромния колорит от висококачествени изобретения. Материалите, използвани за направата им са: кожа, силикон, плат и други.

Защо да си закупим калъф за смартфона?

  • Изключително изгодна цена;
  • Високо качество на продукта;
  • Предпазва 100% от надраскване;
  • Защитава от удар;
  • Практичност и удобство при работа с устройството;
  • Получавате чисто нова визия на вашия смартфон LENOVO.

Това, и още много други са причините, поради които да извършите вашата покупка. Разбира се, на първо място е качеството на аксесоарите, с които можете да се сдобиете. Свръх високия клас еко кожа ви гарантира максимална здравина и издръжливост. Произхождайки от това, следва да отбележим, че експлоатационния период на калъфа е неимоверно продължителен.

Мнозинството хора у нас смогват да се поберат в ценовия диапазон, обхващащ разнообразните аксесоари. Това допълва удовлетворяващото чувство от добре извършената инвестиция. Наред с предимствата, изброени до този момент, следва да посочим и удобството, спохождащо ви по време на работа с него.

Калъфите успяват да защитят любимия ви смартфон от всякакъв вид надраскване, удар или друг вид повреда. Паралелно с това, те ви позволяват да боравите бързо, лесно и удобно, като осигуряват достъп до всеки един бутон или порт, необходим за вас.

Разнообразете вашето ежедневие

Притежавате реалната привилегия да разнообразите максимално вашето ежедневие, като промените изцяло визията на мобилното си устройство. По този начин се снабдявате с телефон, притежаващ чисто нов дизайн, който не би ви доскучал след кратък период от време. Бъдете креативни, атрактивни, модерни, стилни, практични, пресметливи и разумни. Доверете се на функционалността, която достига до вас.

Огромна част от моделите за LENOVO ви дават възможността да поставяте визитни картички, документи или други важни за вас документи в специализираните разпределения. Тяхното качество осигурява оптимална защита не само на устройството, но и на вещите, които съхранявате.

Множеството калъфи за LENOVO са уникален аксесоар за смартфона ви. Поглезете не само себе си, но и вашия верен спътник – мобилния телефон. Разнообразете ежедневието си по един съвременен, иновативен и лесен начин. Бъдете в крак с модата и си подарете защита на конкурентно ниска цена.

12.00лв.
12.00лв.
10.00лв.
10.00лв.
8.00лв.
8.00лв.
8.00лв.
8.00лв.
8.00лв.
8.00лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
8.00лв.
8.00лв.
8.00лв.
8.00лв.
4.99лв.
4.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
4.99лв.
4.99лв.