Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Bluetooth handsfree

Астрал Мобайл ви предлага сериозен асортимент bluetooth handsfree слушалки, за да можете да се насладите на невероятен комфорт при отразяване на всяко обаждане. Имате богат избор от модели, характеристики и цени, за да изберете най-удачния вариант за своите нужди. Всички изделия от нашия каталог разполагат с ефективен контрол на управление и възможност за свързване на всяко мобилно устройство, нужно за ежедневната комуникация.

Не подценявайте ролята на слушалките bluetooth handsfree

Замисляли ли сте се колко често се налага да отговорите на важно обаждане, докато шофирате, изпълнявате важни служебни задачи, спортувате или си пробивате път по оживените тротоари? При липсата на handsfree слушалки се налага да търсите мобилния си телефон и да активирате опцията за провеждане на разговори, а това означава да имате поне една свободна ръка, но за съжаление ситуацията често не го позволява.

Не бива да подценявате ролята на практичните блутут слушалки. Те ви дават свободата да проведете важни разговори, когато ръцете ви са заети с нещо друго. Това революционно изобретение  ви спестява нуждата да избирате дали да отложите провеждането на разговор или да се свържете моментално.

Какво трябва да знаете за Bluetooth слушалките?

Bluetooth е безжична технология, която позволява създаването на сигурни локални мрежи, което прави всички bluetooth слушалки идеални за свързване на къси разстояния между устройства като мобилния ви телефон и главното устройство на вашия автомобил, както и между телефона и handsfree Bluetooth устройството - комплект или слушалка.

Какво представлява Bluetooth свързването?

Процесът на създаване на Bluetooth мрежа се нарича "сдвояване", тъй като мрежата се състои само от една "двойка" устройства. Въпреки че често е възможно да се сдвои едно устройство с множество други устройства, всяка връзка е сигурна и уникална за една конкретна двойка устройства. За да успеете да сдвоите мобилен телефон със стерео уредбата на автомобил, телефонът и главният уред трябва да са Bluetooth съвместими.

Повечето инфоразвлекателни системи предлагат Bluetooth връзка, позволяваща безпроблемно хендсфри обаждане. Същата функционалност се предлага и от стандартните стерео слушалки, както и от автомобилните Bluetooth OEM стерео системи. Можете да ги добавите към по-старите системи чрез  автомобилен комплект хендсфри слушалки.

За да използвате смартфона си с блутут слушалки за телефон, са ви нужни:

  • мобилен телефон с Bluetooth съвместимост;
  • свързана с Bluetooth система за инфоразвлекателни услуги или автомобилна аудио система;
  • номера на ПИН кода на вашата инфоразвлекателна или аудио система.

В допълнение ще ви бъде полезно да разполагате и със стойка за монтиране на телефона върху автомобилното табло и 12V зарядно устройство.

Някои високоговорители имат известна интеграция с автомобилните стерео системи, но основен недостатък на повечето от тях е невъзможността  да се спре звука на стерео системата при позвъняване.

Различните видове слушалки - безжични или wireless, както са още познати биват:

Hands-Free Bluetooth автомобилни комплекти

Този тип хедсфри комплекти са подобни на високоговорителите, но обикновено включват по-висока степен на интеграция със стерео уредбите в колите. Вместо да използвате отделен говорител за управление на обажданията, много hands-free Bluetooth авто-комплекти са проектирани така, че да се включват в допълнителния жак на стерео уредбата. По този начин се дава възможност за заглушаване на нейния звук при всяко обаждане.

Bluetooth Audio Streaming

Повечето wireless слушалки за поточно предаване на звук са предназначени да изпращат локалните интернет и радио сигнали от телефон към стерео уредба. Някои от Audio Streaming комплектите излъчват на FM честота, а други използват допълнителен вход. Ако главното устройство няма допълнителен жак, ще трябва да опитате с комплект за предаване по Bluetooth, който излъчва през FM групата. Въпреки това, FM предавателите често имат проблеми в районите, където има много мощни радиостанции и няма реални мъртви точки на FM копчето за набиране.

Комбинирани Bluetooth комплекти

Макар че има Bluetooth комплекти за автомобили, които улесняват само избирането на хендсфри или поточното предаване на музика, много устройства комбинират двете функции в едно. Тези комбинирани Bluetooth комплекти могат да се свържат към автомобилната стерео система чрез допълнителен вход или FM радиостанция. Те са в състояние както да осъществят стрийминг на музика, така и да позволят провеждането hands-free разговори. Когато използвате функцията за поточно предаване на музика, те обикновено заглушават музиката при активиране на повикване.

Докато допълнителният хардуер и окабеляването на комбинираните комплекти са много далеч от „безпроблемни” като начин на работа, този вид блутуут комплекти са най-близката разработка до истинския Bluetooth главен модул.

Алтернатива на Bluetooth автомобилните комплекти

Ако не искате куп допълнителни приставки и кабели да се пречкат в купето на автомобила ви, винаги можете да помислите за ъпгрейд на главното устройство към Bluetooth стерео системата за кола. Единствената ситуация, в която това не е възможно, е когато устройството е интегрирано в инфоразвлекателна система, макар повечето от тях вече да предлагат Bluetooth връзка.

От друга страна, много OEM системи и главни устройства са предназначени да затрудняват безпроблемното инсталиране на нова стерео система. В тези случаи обикновено може да се използва комплект за автомобилно стерео, който ще преобразува необичайно оформеното пространство на OEM в едно, което ще приеме единична или двойна DIN Bluetooth главна единица много по-безпроблемно, отколкото при свързване на автомобилен Bluetooth комплект.

Защо да изберете нашите предложения?

Астрал Мобайл ви предлага асортимент от Bluetooth слушалки без кабел, за да осъществявате разговори без да нарушавате правилата за движение по пътищата и без да се налага да прекъсвате неотложната си работа. Дали ще ги използвате докато шофирате, докато пренасяте предмети, готвите или се потите във фитнес залата, е изцяло ваше решение, което ние подкрепяме безусловно.

Това, което сме се постарали, е да ви предложим възможно най-ниската за оригинално handsfree цена, така че да не се налага да използвате устройства с ниско качество и незадоволителни характеристики. Комуникацията е едно от най-важните неща за модерния човек, и ние ще направим всичко възможно за вас тя да бъде винаги безпроблемна и възможна навсякъде.

75.00лв.
75.00лв.
30.00лв.
30.00лв.
25.00лв.
25.00лв.
339.00лв.
339.00лв.
39.00лв.
39.00лв.
20.00лв.
20.00лв.
49.00лв.
49.00лв.
19.00лв.
19.00лв.
20.00лв.
20.00лв.