Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 29лв.
За 3 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Калъфи за таблети

Използването на калъф от притежателите на мобилен телефон е препоръчително. Когато обаче говорим за собствениците на таблети, поставянето им в калъф си е направо задължително. Таблетите са изработени от същите материали, от които са и смартфоните, което ги прави също толкова чувстителни и лесни за нараняване при невнимание.

Това което прави тези устройства обаче дори още по-чувствителни е фактът, че те са чувстително по-големи. При постоянно взимане и поставяне върху различни твърди повърхности, по-голямата тежест на таблета го прави много по-лесен за нараняване дори и когато го ползвате внимателно. Неговият чувствителен корпус може да се издраска или нарани по друг начин, дори и ако постоянно мислите как да го предпазите.

Ако пък се стигне до изпускане или изтърване на земята, в къщи или на улицата, тогава вероятността от повреда е значително по-висока от риска който съществува при мобилните телефони. Самият факт, че таблетите са много по-тежки прави така, че да паднат с по-голяма сила, а както казахме те са изработени от същите чувствителни материали като смартфоните.

Поставянето на подходящ калъф може значително да удължи живота на вашия таблет. Освен това, той ще запази добрия си външен вид за много дълго време. Корпусът няма да се издраска, а дисплеят ще остане като чисто нов. Закупуването на калъф за таблет ще го направи и много по-лесен за пренасяне извън дома, в случаите в които това ви се налага.

34.99лв.
34.99лв.
24.99лв.
24.99лв.
24.99лв.
24.99лв.
24.99лв.
24.99лв.