Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Калъфи за таблети

Калъф за таблет - задължителният за тези устройства аксесоар

Таблетът е мобилно устройство с изключително разнообразни функции, но най-голямото му предимство и същевременно най-чувствителната зона са широкоинчовите сензорни екрани. Предпазването им от неблагоприятни външни въздействия спестява доста средства от дребни ремонти или закупуване на ново устройство. Ако притежавате модерна марка таблет и искате да го съхраните за години напред, най- интелигентният начин е да изберете калъфи за таблет от удароустойчив здрав материал- голяма част от тях са  с невероятно привлекателна визия. Магазини “ Astral Mobile“ са най-лесният начин да се сдобиете с мултифункционални и евтини калъфи за таблети с отлично качество. Предложенията в селекцията ни са съвместими с различни модели iPad, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Note и други модели - съвместимостта към конкретно устройство е отбелязана при всеки продукт.

Samsung Galaxy Tab

Ултрамодерните калъфи за таблети марка Samsung в селекцията ни са продукт на известните марки за аксесоари Rock, KLD и Krusell. Изработени от невероятно устойчива и тънка естествена кожа, с която таблетът ви ще запази тънкият си силует, те предпазват устройството ви от всякакви външни въздействия, притежават отвори върху всички портове, бутони и камерата, и могат да се използват като поставка за мобилното ви устройство.

Повечето модели за Samsung Galaxy Tab са “flip“ тефтери със солидна закопчалка от вграден магнит, а луксозният калъф за таблет на Rock е неуязвимо съчетание от еко кожа и полупрозрачен поликарбонатен гръб- интелигентен избор, който може да ви служи прекрасно в продължение на години. Протекторите за Galaxy Tab са налични са в черен, бял и кафяв цвят на много изгодни цени.

Samsung Galaxy Note

Изберете подходящ протектор за устройството си, сред кожени “flip“ тефтери с вграден LED дисплей, красивите продукти на ENLAND и Rock, или невидимият 0,3 мм-ов силиконов калъф за таблет - Super Thin Ultra Slim. Независимо от предпочитанията ви, с всеки модел ще получите отлична защита, съчетана с постоянен достъп до таблета ви- дори и закритите кожени продукти предоставят прекрасна видимост на сензорния екран, само с едно докосване до предния капак, а невероятно тънките Super Thin Ultra Slim са напълно незабележими на пръв поглед.

Универсални калъфи за таблет

Магазини “Astral Mobile“ разполагат с първокласни и много красиви калъфи за всяка марка таблети,на почти символични цени. Притежателите на 7/8- инчово устройство могат да закупят протектор от изкуствена кожа и висококачествен TPU с магнитно закопчаване- почти неуязвима комбинация, и изключително дълготрайна инвестиция. Моделите са допълнителен фабричен шев и регулируема дръжка и в колекцията ни са налични в розов, син, червен и черен цвят, както и в прекрасно декорирани с цветни арт илюстрации модели. Калъфите Vision и Essential на Cellular Line, с визия на стандартна печатна книга, също са много елегантно и устойчиво предложение от еко кожа.

10-инчовите таблети също откриват най- подходящото си “облекло“ в селекцията на “Astral Mobile“ - комбинация от еко кожа и TPU в бяло, бонбонено розово и черно. В колекцията ни присъстват и революционни калъфи за таблет с клавиатура, която потребителите свързват с таблета с помощта на micro / mini USB порт.

 “Облечете“ електронната си книга, така че да се чувства възможно най- удобно, с луксозните предложения на “Astral Mobile “!

Използването на калъф от притежателите на мобилен телефон е препоръчително. Когато обаче говорим за собствениците на таблети, поставянето им в калъф си е направо задължително. Таблетите са изработени от същите материали, от които са и смартфоните, което ги прави също толкова чувстителни и лесни за нараняване при невнимание.

Това което прави тези устройства обаче дори още по-чувствителни е фактът, че те са чувстително по-големи. При постоянно взимане и поставяне върху различни твърди повърхности, по-голямата тежест на таблета го прави много по-лесен за нараняване дори и когато го ползвате внимателно. Неговият чувствителен корпус може да се издраска или нарани по друг начин, дори и ако постоянно мислите как да го предпазите.

Ако пък се стигне до изпускане или изтърване на земята, в къщи или на улицата, тогава вероятността от повреда е значително по-висока от риска който съществува при мобилните телефони. Самият факт, че таблетите са много по-тежки прави така, че да паднат с по-голяма сила, а както казахме те са изработени от същите чувствителни материали като смартфоните.

Поставянето на подходящ калъф може значително да удължи живота на вашия таблет. Освен това, той ще запази добрия си външен вид за много дълго време. Корпусът няма да се издраска, а дисплеят ще остане като чисто нов. Закупуването на калъф за таблет ще го направи и много по-лесен за пренасяне извън дома, в случаите в които това ви се налага.

20.00лв.
20.00лв.
20.00лв.
20.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
20.00лв.
20.00лв.
20.00лв.
20.00лв.
20.00лв.
20.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
20.00лв.
20.00лв.