Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 29лв.
За 3 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Калъфи за LG

Всеки модел мобилен телефон си има своите особености в дизайна и външния вид, в ширината и дебелината на устройството, както и в разположенията на страничните бутони и камерата. За да бъде изборът на калъф подходящ за вашия смартфон, той трябва да е създаден специално за дадената марка, като в противен случай може чувствително да се наруши положителния експириънс на потребителя.

Разнообразие и колорит, царящи сред калъфите за LG

За да задоволи напълно нуждите на своите клиенти, "Астрал Мобил" предлага широка гама от калъфи за LG. Сред артикулите ще срещнете огромно разнообразие на различни модели аксесоари, способни да превърнат скучното и сиво ежедневие в наситени с положителни емоции дни. Сред предложенията можете да намерите аксесоар с различен цвят, размер, форма на отваряне и материя. Задължителен елемент, принадлежащ към всеки един от тях, е удобството.

Калъфите са създадени по начин, който не позволява безпокойство, причинено на потребителите и не понижава усещането за дизайн. Дори напротив – поражда реална представа да се постигне удобство, но съчетано с наистина добър дизайн и естетика. Цветовете са така подбрани, че несъмнено внедряват положително усещане в потребителите на смартфони LG.

Сред моделите ни ще намерите и специален аксесоар за LG G2, при който параметрите са изцяло съобразени с особеностите на именно този шедьовър, появил се неотдавна на пазара. Кобурът е специално създаден за да направи ползването на телефона още по-лесно и приятно.

Подарете си лукс за несравнимо малко пари

Според дизайна и особеностите на калъфите, те варират значително в цената, като тя нараства с повишаване качеството на материала, от който са създадени, а също и според модела, за който са предназначени. Съвсем логично, моделите, които са създадени за по-луксозните смартфони, се предлагат на по-високи цени.

Ние от „Астрал Мобил“ ви предлагаме един несравнимо богат избор от аксесоари, умеещи да предпазват вашите любими устройство, като своевременно с това, им придават напълно нова и различна визия. КАЛЪФИТЕ ЗА LG са селектирани изцяло вашите вкусове и предпочитания. Имате реалната възможност да закупите точно онзи продукт, пасващ изцяло на устройството ви. Ние градим своя имидж върху качеството, достигащо до вас на изключително ниски цени.

7.99лв.
7.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
7.99лв.
7.99лв.
7.99лв.
7.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
9.99лв.
9.99лв.