Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 29лв.
За 3 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

LG

Моделите мобилни устройства с марка LG се ползват с голям интерес от гражданите у нас, а и по целия свят. Наред с Apple, те водят класациите за най-високотехнологични устройства, предоставящи несравнима функционалност на своя притежател. Компактни, удобни, стилни и оригинални – това са смартфоните, белязани с една от най-добрите марки на пазара, LG.

Мобилните устройства притежават всички екстри, необходими за един обикновен потребител – висококачествена камера, свръх мощен процесор, висока скорост на интернет свързаност и огромно количество памет, способна да побере всички мултимедийни файлове.

Тук при нас бихте могли да се обзаведете с едно от тези уникални устройства, и то на изключително изгодна цена. Дори и най-капризните критици биха се впечатлили от съчетанието между високо качество и разумна стойност на продукта.

Стилен дизайн на телефоните с марка LG

Независимо какви са техническите характеристика на едно мобилно устройство, то първото, което впечатлява потребителя, е стилният му дизайн. LG се открояват сред останалите конкуренти на пазара със своя неотразим дизайн на корпуса. Заоблените върхове са предпоставка за здрав и сигурен захват. Мобилният телефон пасва перфектно във вашите ръце, позволявайки по-лесна работа с всички иновативни приложения.

Функционален дисплей

Друга отличителна черта на мобилните устройства с марка LG, се състои в големината на дисплея им. Огромна част от смартфоните са притежатели на 5 – инчов дисплей, гарантиращ им отличителна видимост при всякаква светлина и ъгъл. Страхотно, нали?

Бърз процесор и интуитивен софтуер

Моделите, които ние от Астрал Мобил ви предлагаме, имат мощен процесор, който ви гарантира светкавична интернет свързаност и достатъчно количество памет, способна да оправдае и най-смелите ви очаквания. LG са от класа „умни телефони“. Те са притежатели на определени софтуерни приложения, благодарение на които вашият апарат ще бъде в пъти по-умен и интуитивен от останалите на пазара.

Насладете се на едно истинско бижу, което ние от Астрал Мобил ви предлага на несравнимо ниски цени. Имате възможността да сбъднете своите мечти тук и сега! Не губете време! Телефоните с марка LG са едни от лидерите на пазара за мобилни устройства!

309.00лв.
309.00лв.
199.00лв.
199.00лв.
239.00лв.
239.00лв.