Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Срокове и доставка

Експресна доставка до 24 часа или на място в някой от физическите ни магазини в гр.Бургас и гр.София

Поръчка или някакви въпроси за даден продукт може да направите на телефон 0879448475.Ако желаете заповядайте на място да закупите избрания от вас артикул.
Доставката е абсолютно безплатна при минимално поръчани два продукта със обща стойност на двата продукта минимум 18лв.Безплатната доставка е само до офис на СПИДИ.

При всички останали случаи доставката до офис на куриерска фирма СПИДИ е 3.50лв . 

Доставката до адрес е 5.75лв. 

След направена поръчка в нашият електронен магазин служител на astralmobile.bg ще се свърже с Вас на посочения при регистрацията телефонен номер, за потвърждение на поръчката и времето за доставка.

Поръчки се изпращат всеки делничен ден до 16.30ч. и събота до 11ч. ,като поръчка потвърдена и изпратена в Събота може да бъде при Вас най-рано Понеделник. Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

За всички населени места доставката се извършва чрез куриерска фирма с наложен платеж.

При доставката Вие проверявате поръчаните продукти и ги заплащате на куриера или предварително онлайн през нашият онлайн магазин. Можете да се откажете от доставения от нас продукт и да го върнете, в случай, че той не отговаря на Вашата поръчка. Върнатия продукт трябва да бъде в оригиналната си опаковка и със съпровождащата го документация.