Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.

Калъфи за Sony

Най- функционалните и устойчиви калъфи за смартфони Sony

Плъзгате в ръката си нов смартфон на геният в мобилните технологии Sony? Съхранете удивителните му качества в продължение на години, с устойчивите предпазни калъфи на Astral Mobile, които ще откриете в магазините ни на невероятно достъпни цени. Изберете най- подходящият за устройството ви модел сред калъфи за Sony от висококачествена PU и еко кожа, изключително издръжлива пластмаса и най-солидният TPU силикон (термопластичен полиуретан).

Сменете ежедневната си чанта с елегантен калъф от еко кожа в черно, бяло и най- красивите цветни илюстрации

Съхранете по най- добрия начин не само мобилното си устройство, но и всичките си лични документи, които можете да поставите във вътрешните отделения на почти всеки кожен калъф за Sony. Моделите са стандартни “тефтери“ с “flip“ и “flap“ магнитно закопчаване от висококачествена еко кожа, подсилена със здрав фабричен шев. Изберете класическата красота с модел в черно, бяло и златно, или се спрете на модел в ярки неонови цветове.

Цветните калъфи за Сони в ярко розово, лилаво, неоново зелено са конкурирани от свежата комбинация от два нюанса, като дизайнът на елегантният портфейл с текстилно покритие Fancy Booк - “flip“ модел с отделение за смартфон и вътрешни джобове за лични документи, карти и банкноти. Платът върху еко кожата е неуязвима за всякакви външни въздействия- не се разнищва, къса или избелява, и ще ви служи в продължение на години. Класацията за най-красив кожен калъф за Сони в “Astral Mobile“ обаче определено се  предвожда от моделът за Sony Xperia E4, с уникална илюстрация на цветя.

Всички калъфи тип “тефтер“ за Sony са с мека силиконова подложка във вътрешната си част и предоставят достъп до всички портове, бутони и вградената камера. Те ще осигурят първокласна защита на смартфона ви, на почти символична цена!

Прозрачни и цветни силиконови калъфи

Висококачественият TPU ( термопластичен полиуретан ) е гъвкав и напълно неуязвим към всякакви въздействия материал- нито механичен удар, нито висока/ниска температура не биха повлияли състоянието му. Неслучайно, те са едни от най- предпочитаните от селекцията ни калъфи за телефон Sony - независимо дали ще изберете “ невидимият “ 0,3 мм-ов Super Thin Ultra Slim с релефна вътрешна повърхност против конденз и надраскване, или обикновен силиконов кейс, вие ще получите продължителна защита за устройството си на невероятно ниска цена.

Всеки силиконов калъф за Sony смартфон осигурява достъп до всички портове, бутони и вградената камера. Изберете прозрачен, бял или цветен протектор за апарата си, а защо не и някоя от прекрасните илюстрации с любимата ви автомобилна емблема или предпочитаният анимационен герой?

Бъмпер със заден капак

В селекцията калъфи Sony, магазини “Astral Mobile“ не биха могли да пренебрегнат иновативните метални бъмпери. Моделите, съвместими с японските смартфони са устойчива алуминиева рамка със задно покритие от висококачествена PU кожа. Бихте могли да ги откриете в черен и златист цвят на изключително ниска цена.

Калъф “гръб“

Изключително предпочитан калъф за смартфон Sony, самостоятелният заден капак (гръб) е от твърд и много устойчив материал- в каталога за японските смартфони - висококачествена пластмаса. Протекторът за задния капак на устройството се предлага в комплект с протектор за сензорен екран на изключително изгодна цена.

Не пропускайте възможността да закупите луксозен калъф за смартфона си на най- ниските актуални цени при мобилните аксесоари.

12.00лв.
12.00лв.
15.00лв.
15.00лв.
8.00лв.
8.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
10.00лв.
10.00лв.
7.99лв.
7.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
7.99лв.
7.99лв.
7.99лв.
7.99лв.
3.99лв.
3.99лв.
7.99лв.
7.99лв.
9.99лв.
9.99лв.
9.99лв.
9.99лв.
9.99лв.
9.99лв.
9.99лв.
9.99лв.