Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 29лв.
За 3 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Калъфи за HTC

Бъдете различни и атрактивни с великолепните калъфи за HTC

Днес до вас достигат множество калъфи за HTC, които пасват перфектно на устройството ви. Широката гама от модели ви предоставя възможността да изберете точно онзи аксесоар, отговарящ изцяло на вашите нужди и лични предпочитания. Бихте могли да облечете любимия си смартфон в защита и комфорт, каквито до сега не са съществували.

Какви са причините, подтикващи ви да си закупите калъф за HTC?

Бъдете различни и модерни

Много от вас се стремят към постигане на визия, която по нищо не се доближава до тази на останалите. Именно поради тази причина , покупката на уникален аксесоар, се приема като съвършено направена инвестиция. Бихте могли да внесете нотки на свежест и цвят във вашия живот, без да се налага да заплащате скъпо за това.

Спестете пари

Калъфите за мобилни телефони достигат до вас на изключително изгодни цени. Те са съобразени изцяло с вкусовете, предпочитанията и финансовото благоразположение на множеството клиенти у нас.

Подарете 100 процентова защита на вашия смартфон

Бъдете разумни и трезвомислещи. Имате възможността да осигурите пълен контрол и защита на вашето устройство, закупувайки си един от многото аксесоари. Всеки от тях прилепва плътно върху устройството, като не се налага да го отстранявате, при изпълнение на различни дейности. Осигурен ви е пълен достъп до функционалните бутони, слотове и портове.

Защитният гръб не позволява навлизането на прах, който би могъл да се превърне в сериозен причинител на перманентни проблеми. Ъглите и всяка друга част биват съхранени и опазени от драскотини, удари и други. В случай, че телефонът ви попадне на твърда повърхност, не съществува опасност от сериозен удар, тъй като аксесоарът ще го предпази максимално добре.

Огромно разнообразие

Съществуват множество модели на пазара. Някой от тях обхващат 5 – те страни от устройството и ви осигуряват пълен достъп до екрана и бутоните. Другият вид е тип тефтер, който притежава закопчаване с магнит. Изключително удобен и комфортен. С него бихте могли да боравите само с една ръка. Съществуват и допълнителни прегради, служещи за съхраняване на лични документи, визитки и други.

Материалите, които се използват при направата на калъфи за HTC, са еко кожа, силикон, текстил и други. Те са от свръх висок клас и гарантират устойчивост и здравина на моделите. Подарете си лукс, комфорт, качество и функционалност. Ние от „Астрал Мобил“ ви предоставяме богат коктейл от несравнимо добри предложения.

11.99лв.
11.99лв.
15.00лв.
15.00лв.
5.99лв.
5.99лв.
5.99лв.
5.99лв.
17.99лв.
17.99лв.
9.99лв.
9.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.