Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 29лв.
За 3 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

HTC

HTC – смартфоните, които привличат всички погледи

Напоследък все повече устройства претендират за своята функционалност и висок клас. Несъмнено, смартфоните с марка HTC успяват да задоволят множеството нужди, вкусове и предпочитания на клиентите. Корпусите на голяма част от моделите са изцяло обвити с алуминий, което допринася за тяхната изтънчена визия.

Всяко едно устройство би могло да бъде закупено от онлайн магазина на „Астрал Мобил“ или от някой от физическите обекти. Ще се сблъскате с професионално и мило отношение, което едва ли бихте открили на друго място.

„Бижу“ на пазара за мобилни телефони

Телефоните, с марка HTC, съчетават качество, дизайн, функционалност, цена и множество богати характеристики. Те са онова средство, от което всеки един себеуважаващ се гражданин се нуждае. Вашият живот би могъл да се превърне в забавно представление, използвайки един от гениалните смартфони. Производителите са разгърнали цялата си гама от знания, при изработката на устройството, като са успели да го превърнат в свръх престижен мобилен телефон.

Здравината на материалите е една от неговите специфични особености. Подходящи са за хора, които живеят в екстремни условия и се нуждаят от здрав и функциониращ телефон, който да им бъде от полза по всяко едно време от денонощието. Негово е задължението да ви служи дълги години, без да съжалявате за избора, който сте извършили.

Характеристики на устройствата с марка HTC

Камерата несъмнено ще ви впечатли, особено тези от вас, които са любители на снимки. Притежавате реалната привилегия да се наслаждавате на цяла поредица снимки и селфита, с перфектно качество и множество цветове, изпъстрящи дисплея. Паметта на устройството е достатъчна, за да съхрани безброй изображения, описващи вашия живот. Бихте могли да превърнете всеки един скучен момент в забавно преживяване.

LED светкавицата и възможността да заснемате видео с HD качество, е бонус за притежателите на смартфон HTC. Бъдете различни и открояващи се. Подарете си усмивки, комфорт, удобство и добро настроение, без да се налага да заплащате скъпо за това. Изпъстрете живота си с красиви и весели моменти.

Това, с което производителят би могъл да се гордее, е дългият живот на батерията. Тя ви позволява да ползвате устройствата дни наред, без да съществува страх и безпокойство у вас за евентуално прекъсване на работещия режим. При някои модели работният капацитет е 1950 mAh. Цените на устройството успяват да се впишат във вашия бюджет. При раздвоение, относно избора ви, те успяват да наклонят везните в правилната посока – HTC.

Бъдете смели, разумни, пресметливи и атрактивни. Подарете си лукс и комфорт. Доверете се на доказаното качество, което производителите на устройства, с марка HTC, ви гарантират. Единствено в „Астрал Мобил“ съществува такова колоритно разнообразие на модели, достигащи до вас на перфектно ниски цени. Грабнете своя шанс, преди да е станало късно за това.

399.00лв.
399.00лв.
263.00лв.
263.00лв.
255.00лв.
255.00лв.
245.00лв.
245.00лв.