Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

HTC

HTC Desire на страхотна цена

Подбраните в каталога на Астрал Мобил HTC телефони от серията Desire са идеален пример за среден клас смартфон, чиито отлични характеристики лесно ще разнообразят и улеснят ежедневието ви. Моделите с операционна система Android работят бързо и ефективно с четири- или осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon ( Desire 828, Desire 616 ), и са с достатъчно мощна за около 15 часа разговори батерия ( 1500- 2500 mAh ). Бъдете продуктивни и се забавлявайте във всеки момент от ежедневието си с HTC смартфон на невероятно изгодна цена! Интерфейсът HTC Sense допълнително помага за лесното и приятно управление на устройството ви.

Освен висока производителност, всички мобилни телефони HTC в колекцията ни пресъздават страхотни изображения върху широкоъгълен сензорен екран ( 5- 5,5 инча ) с IPS LCD/ Super LCD технология на изображението. Създавайте ги сами с усъвършенстваната вградена камера за HDR фотография, автофокус, LED светкавица и сензор за лицево разпознаване. С прекрасните смартфони HTC Desire имате възможност да запазите всеки момент в най- красивия му вид.

HTC - по-продуктивните, по-мощни и по-ярки смартфони от среден клас

Компанията HTC създава идеални за ежедневието смартфони- те притежават необходимата за интелигентен телефон функционалност, без да изпъкват с някакво уникално свойство. Всъщност, тайванските PDA (personal digital assistant) и Pocket PC устройства с операционна система Windows Mobile/Pocket PC/ Smartphone, приложения  за обработка на документи, гласова комуникация и touch-screen са родоначалниците на съвременните смартфони. Те са факт още през далечната 2002 г. и това не е изненадващо, тъй като първият безжичен телефон със сензорен панел (touch screen) на HTC се появява през 1998 г.

3G мобилната мрежа е оценена по достойнство от тайванците още в ерата на Pocket PC устройствата, а първият 3G смартфон е на разположение през 2005 г. Той е с операционна система Windows Mobile - предпочитана за всички устройства HTC до 2008 г., когато Android за пръв път става част от смартфон на HTC – моделът Dream. Потребителският интерфейс на джобните Pocket PC устройства - TouchFlo, управляващ устройството с пръст, вместо със стилус, и подобреният TouchFLO 3D, който реагира според силата на докосване, се нуждаят от заместник след въвеждането на Android и той се появява в  лицето на HTC Sense. Новият интерфейс е част от HTC Hero и HTC EVO 4G- първото устройство със светкавична 4G мобилна мрежа.

Серията One

Приятната си и ползотворна работа интелигентните телефони HTC дължат на дву- или четириядрен Qualcomm Snapdragon процесор, графичен модул Adreno и мощна литиево- йонна батерия. Създаването на ярки спомени също е приоритет на тайванците, с появата на серия One - BSI сензор (нулево размазване на изображението), автофокус, интелигентна LED светкавица и опции за професионални видео клипове с HDR качество. Увеличените сензорни дисплеи с LCD/AMOLED технология и RGB( RGBG ) модел, характерен за цифровите фотоапарати, ги възпроизвеждат в най-реалния им вид, с огромно разнообразие от ярки нюанси, с понижена отражаемост и отличен контраст. При най- актуалните модели на HTC – серията U, вече се забелязва и тенденция към безрамков дисплей.

Магазините за мобилни технологии с примамливите предложения на Астрал Мобил са голяма рядкост. Купете любимото си устройство HTC на невероятно ниска цена или направете незабравим подарък за близък приятел!

HTC – смартфоните, които привличат всички погледи

Напоследък все повече устройства претендират за своята функционалност и висок клас. Несъмнено, смартфоните с марка HTC успяват да задоволят множеството нужди, вкусове и предпочитания на клиентите. Корпусите на голяма част от моделите са изцяло обвити с алуминий, което допринася за тяхната изтънчена визия.

Всяко едно устройство би могло да бъде закупено от онлайн магазина на „Астрал Мобил“ или от някой от физическите обекти. Ще се сблъскате с професионално и мило отношение, което едва ли бихте открили на друго място.

„Бижу“ на пазара за мобилни телефони

Телефоните, с марка HTC, съчетават качество, дизайн, функционалност, цена и множество богати характеристики. Те са онова средство, от което всеки един себеуважаващ се гражданин се нуждае. Вашият живот би могъл да се превърне в забавно представление, използвайки един от гениалните смартфони. Производителите са разгърнали цялата си гама от знания, при изработката на устройството, като са успели да го превърнат в свръх престижен мобилен телефон.

Здравината на материалите е една от неговите специфични особености. Подходящи са за хора, които живеят в екстремни условия и се нуждаят от здрав и функциониращ телефон, който да им бъде от полза по всяко едно време от денонощието. Негово е задължението да ви служи дълги години, без да съжалявате за избора, който сте извършили.

Характеристики на устройствата с марка HTC

Камерата несъмнено ще ви впечатли, особено тези от вас, които са любители на снимки. Притежавате реалната привилегия да се наслаждавате на цяла поредица снимки и селфита, с перфектно качество и множество цветове, изпъстрящи дисплея. Паметта на устройството е достатъчна, за да съхрани безброй изображения, описващи вашия живот. Бихте могли да превърнете всеки един скучен момент в забавно преживяване.

LED светкавицата и възможността да заснемате видео с HD качество, е бонус за притежателите на смартфон HTC. Бъдете различни и открояващи се. Подарете си усмивки, комфорт, удобство и добро настроение, без да се налага да заплащате скъпо за това. Изпъстрете живота си с красиви и весели моменти.

Това, с което производителят би могъл да се гордее, е дългият живот на батерията. Тя ви позволява да ползвате устройствата дни наред, без да съществува страх и безпокойство у вас за евентуално прекъсване на работещия режим. При някои модели работният капацитет е 1950 mAh. Цените на устройството успяват да се впишат във вашия бюджет. При раздвоение, относно избора ви, те успяват да наклонят везните в правилната посока – HTC.

Бъдете смели, разумни, пресметливи и атрактивни. Подарете си лукс и комфорт. Доверете се на доказаното качество, което производителите на устройства, с марка HTC, ви гарантират. Единствено в „Астрал Мобил“ съществува такова колоритно разнообразие на модели, достигащи до вас на перфектно ниски цени. Грабнете своя шанс, преди да е станало късно за това.

Няма продукти в тази категория.