Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Външни батерии /Power Bank/

Power Bank в Astral Mobile - винаги мобилни на символични цени

Магазинът ни е подбрал огромна колекция от най- качествените марки външни батерии за телефон, с разнообразен капацитет, подходящи за захранването на почти всеки тип мобилна потребителска електроника. Използвайте своят таблет, смартфон или смарт часовник денонощно, закупувайки най- мощните захранващи станции Power Bank на невероятно изгодна цена. В никакъв случай не се лишавайте от допълнителни часове разговори, сърфиране, филми, снимане или отчитане на спортната ви дейност, когато единствената необходима стъпка е да посетите някой от магазините ни или до поръчате от официалния ни сайт.

В каталога ни ще откриете най- подходящата за устройството ви допълнителна захранваща приставка на удивително ниски за външна батерия цени и може да имате известни предразсъдъци при покупка. В “Astral Mobile“ евтините продукти не са синоним на ниско качество, а на грижа за потребителите ни. Закупете компактна преносима батерия за телефон, таблет или смарт аксесоар от 2000 mAh до 20000 mAh на популярни производители като Proda Blue Star, Remax и 4Smarts, която винаги е на разположение за по-дълъг живот на батерията. 

Голяма част от продуктите са подходящи за всякакви мобилни устройства, а останалите имат точно обозначение за съвместимост с различни апарати. Всеки потребител трябва да знае, че при изборът на външна батерия приемливата цена е само един от важните критерии. Първото условие за извършване на качествена работа е капацитетът на Power Bank зарядното да е малко по-голям от този на устройството ви.

Обикновено USB кабела отнема известно количество енергия, а освен това външните батерии никога не се изчерпват изцяло при работа, така че за пълно зареждане, допълнителната батерия трябва да е поне 500-600 mAh по-мощна. Ако сте решили да използвате Power Bank по време на излет, екскурзия или къмпинг и предвиждате няколко захранвания, то тогава капацитетът трябва да е около два пъти над този на вашето устройство. Характеристиките на апарата ви се намират върху кутията или директно върху батерията му.

Оптимална мобилна връзка в красива цветна опаковка - още едно предимство на  предлаганите в магазина ни разнообразни модели външни батерии за телефон, освен изгодните им цени. Клиентите ни могат да освежат деня си с Power Bank зарядно в жълт, резедав, розов, небесносин, сив, нефритеночерен и перленобял цвят, а дамите със сигурност ще харесат серията Lipmax на Remax, чиито батерии са с формата на гилза червило за устни.

Не се лишавайте повече от предимствата на мобилното ви устройство - изберете външна батерия за телефон  с подходящ капацитет и си я осигурете на много достъпна цена от “Astral Mobile“.

Защо да последваме тенденциите и да си купим смартфон с несменяема батерия

Да, вградената батерия спестява пространство и намалява теглото на смартфоните, предоставяйки достатъчно дълъг живот за плавната работа на мощен осемядрен процесор и голям сензорен дисплей с FHD/Quad HD резолюция (екраните с AMOLED технология изискват допълнителна енергия). Дори и няколкото основни недостатъка, заради които е критикувана от специалисти и потребители, не могат да обезценят тези предимства, съчетани с огромен брой допустими цикли на презареждане и съответно, по- дълъг период на експлоатация. Действително, несменяемата батерия :

  • Не може да се подмени с резервна, когато изчерпите заряда й по време на пътуване или екскурзия сред природата
  • Блокира всички функции на смартфона при повреда, а трудно се сменя самостоятелно, понеже е здраво прикрепена към дънната платка и за разглобяването й са нужни специални инструменти

Тези особености едва ли ще ви впечатлят, ако смартфонът ви с вид на бутиков аксесоар извършва всички функции на лаптопа, фотоапарата и телевизора ви. Иновативните външни батерии за телефони поддържат заряда на устройството ви навсякъде, за разлика от зарядното с кабел, а професионалните сервизи за смартфони подменят несменяеми батерии бързо, качествено и далеч не толкова скъпо. Освен това, в близко бъдеще вероятно всички производители ще се ориентират към проектиране на капсуловани “интелигентни“ телефони и използването на външни батерии за смартфони вероятно ще се превърне в ежедневие.

Мобилната връзка е неотменима част от живота ви? Всъщност пристрастяването към “мрежата“ е напълно естествено, особено за притежателите на смартфони от висок клас, които са наясно със стойността на постоянната качествена връзка с любимите хора и възможността да боравят едновременно с огромен поток информация. След толкова много дейности, освен с високопроизводителен процесор, устройството ви трябва да притежава и значителен капацитет, за да е в пълна работоспособност повече от 12 часа.

Мощната батерия (3500- 4500 mAh) обаче e компонент с големи размери, което е в разрез с тенденцията за все по- изразено стесняване на корпуса. Модерният смартфон е с тънък удължен корпус, огромен сензорен дисплей с липсващи странични рамки (съотношение на страните18:9) при най-иновативните модели и покритие от метал или красиво закалено стъкло. Лекото и фино изрязано устройство привлича погледите, но основната идея при “ интелигентните “ телефони не е насочена към  визията, а към съвместяването функциите на няколко технологични устройства- мобилен телефон, персонален компютър (лаптоп), телевизионен приемник, MP3 плеър, фотоапарат и още няколко апарата за ежедневна употреба.

Известните производители постигат тази  цел доста умело, вграждайки огромни батерии в устройствата, като ги запояват или закрепват с лентов кабел към дънната платка. Така несменяемата ( вградена ) батерия за телефон се оказва сполучлив подход за осигуряване на много допълнителни милиамперчаса капацитет и работоспособност, докато смартфонът губи все повече от теглото си. Apple се решава на подобна стъпка още през 2006 г. в MacBook Pro и още на следващата година го прилага в революционния си iPhonе – стъпка, която след няколко години беше последвана от всички утвърдени имена в сегмента със смартфони.

Използването на допълнителен източник на електроенергия е честа практика още от появата на емблематичния MacBook Pro и iPhone 2G с несменяеми батерии. Лаптопът MacBook Pro губи заряд след 2 часа настройка на максимална яркост и работа с няколко приложения, а революционният iPhone от 2007 г. осигурява само до 4 часа интензивно натоварване преди презареждане- крайно недостатъчен период за ентусиазираните почитатели на новите технологии.

Първоначалният вариант за по-дълъг живот на батериите им са добре познатите MagSafe Power Adapter и Battery Case. Последната представлява кейс с вградена батерия, който се поставя върху задния панел и чрез специалният бутон върху него се осигурява много милиамерчасове допълнителен заряд на смартфона. Зареждащата приставка осъществява и предпазни функции за корпуса, но трудно се вмества в концепцията за тънък дизайн.

Прикрепването на кейса носи прекалено много излишни милиметри според Apple, а и според самите потребители, които съвсем скоро изоставят “вътрешната“ батерия заради по-компактен и интелигентен модел външна батерия за телефон. Името й е Power Bank и е представена на изложението CES още през 2001 г. Постепенно, устройството се превръща в основен източник на допълнителна енергия при всички смартфони с несменяема батерия.

Структурата й е идентична на стандартен захранващ блок (последователно свързани в серия клетки), с разликата, че иновативната външна батерия Power Bank разполага с един или няколко универсални порта, в които се включват мобилните устройства. Специална LED екран в предната й част показва точният заряд на батерията по всяко време. Единствените качествени захранващи устройства, които ще ви служат продължително време, са корпусите с литиево-йонни и литиево-полимерни клетки, които все по-често изместват първите по издръжливост и са с няколкостепенна защита от удари и излишно презареждане.

Удобните преносими батерии за телефони се зареждат с енергия чрез USB кабел, включен към компютър, лаптоп или адаптер. Въпреки, че ролята им е предимно на допълнителен заряд към капсуловани мобилни апарати, Power Bank са изключително популярни и като “компактната батерия за из път“ - батерията, която ще ви помогне винаги по време на екскурзия в планината.

Вградената Battery Case и външната Power Bank са допълнителните външни батерии за мобилни телефони, чрез които се правят първите стъпки към безжичното зареждане QI- все по-модерно при съвременните смартфони и смарт аксесоари и с изгледи за масово прилагане в бъдещето.

25.00лв.
25.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
25.00лв.
25.00лв.
25.00лв.
25.00лв.
25.00лв.
25.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
22.00лв.
22.00лв.
55.00лв.
55.00лв.
55.00лв.
55.00лв.
49.00лв.
49.00лв.
49.00лв.
49.00лв.
20.00лв.
20.00лв.
20.00лв.
20.00лв.
49.00лв.
49.00лв.