Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 29лв.
За 3 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Таблети

Таблетите, които ви предоставяме от „Астрал Мобил“, са селектирани съобразно вашите нужди и предпочитания. Тези от вас, които са постоянно в движение, притежават възможността да се наслаждават на ултралекия компактен дизайн  и високоефективната батерия, придружаващи ви по всяко едно време от денонощието. Бъдете дръзки, модерни и пресметливи – разгледайте множеството ни актуални предложения, съпроводени от разумни цени.

Защо да си закупите евтини таблети от „Астрал Мобил“?

Таблетите, несъмнено превъзхождат смартфоните по няколко специфично изградени критерия. С прякото съдействие на този вид преносимо и компактно устройство, вие се превръщате в перманентен собственик на:

  1. Всяка една функция, поддържана от вашия настолен компютър
  2. Удобство и комфорт на бизнес потребителя, осигурявайки ви достъп до цялата база от данни
  3. Имате възможността да четете книги и други текстове документи, без да изпитвате дискомфорт и неудобство

Иновативната технология, обгърнала мисленето на модерния човек, се превръща в предпочитано средство, благодарение на което ежедневните задачи и ангажименти са лесно изпълними. Особено за онази част от обществото, която принадлежи към бизнес средите в България. Функционалността му осигурява бърз достъп и пести огромно време.

За какво ви служи таблета?

Изключително разнообразни са предимствата на преносимото устройство, появило се през последните няколко години на пазара. За отрицателен период от време, то успява да покори съзнанието на хората, като автоматично с това им спомага за лесното и бързо осъществяване на всяка една тяхна задача, чакаща своята реализация.

Освен това, вие бихте могли да разнообразявате скучните моменти, с помощта на множеството предложения, поддържани от всеки таблет. Четенето на книги и гледането на сериали се превръща в детска игра с образователна цел. Именно поради тази причина, ние от „Астрал Мобил“ сме в състояние да ви предложим колорит и разнообразие на световно известни марки, производители на таблети на ниски цени.

Таблети на ниски цени

Бихте могли да посетите някой от физическите ни магазини и ли да извършите своята покупка изцяло онлайн. Доставката се извършва в рамките на двадесет и четири часа, без да ви се причинява дискомфорт. В случай, че вашата поръчка е над 29 лв., то доставката е безплатна.

Гаранционните условия са несравнимо благодатни, спрямо множеството потребители. Доброто обслужване, което получавате от служителите на „Астрал Мобил“ ви гарантира качествено извършване на покупката и моментално съдействие, в случай, че настъпят непредвидени бъдещи проблеми.

Осигурете си гъвкавост и лесно управление на ежедневните задачи, с помощта на разнообразието, царящо в онлайн страницата на „Астрал Мобил“ или физическите обекти, които можете да посетите тогава, когато на вас ви е удобно. Ние сме насреща да отговорим на всичките ви въпроси и запитвания. Подарете си функционалност и качество, предоставени  на конкурентно ниски цени.

149.00лв.
149.00лв.
219.00лв.
219.00лв.
139.00лв.
139.00лв.
179.00лв.
179.00лв.
159.00лв.
159.00лв.
199.00лв.
199.00лв.