Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Евтини калъфи за iPhone XS Max и кейсове за Айфон XSmax на топ цени

Мобилният телефон iPhone XS Max  е истинско бижу в ръката ви.Най-новият модел на  iPhone е вече на пазара и вероятно е вашият любим мобилен апарат.Следователно заслужава и най-добрата защита и визия. Магазин „ Астрал Мобил „ ще ви помогне да предпазите този невероятен мобилен телефон и да го запазите без драскотини дори при ежедневни удари. Заедно с максималната защита вашият  iPhone XS Max може да изглежда неповторим всеки ден, благодарение на калъфите с модерна визия.

Магазин „ Астрал Мобил „ ви представя няколко модела калъфи и протектори :

Страничен калъф тип тефтер за цялостна защита на мобилния телефон

Страничните калъфи освен, че са много удобни успяват да покрият цялото мобилно устройство. Това ви гарантира , че при удар ще бъдат защитени както целият гръб и страничните части, така и екрана на мобилния телефон. Те са подходящи за потребителите с добър вкус и изисквания за неповторимо качество. Притежателите на страничния калъф ще могат да го поставят върху мобилния апарат и дори да го използват като стойка за телефон. Вече ще разполагате с аксесоар 2 в 1- страничен калъф и силиконов кейс, добавен към неговия интериор.

Една нова визия и сигурна защита, благодарение на силиконовите кейсове

Магазин „ Астрал Мобил“  ежедневно обновява своя асортимент, като добавя най-новите силиконови кейсове.Модерните силиконови калъфи освен , че защитават всеки ръб и гърба те създават неповторима цветна визия. Всеки кейс е изработен от качествени материали и е подбран изцяло за вашия iPhone XS Max. Силиконовият кейс  е добър защитник при ежедневни удари, драскотини и прах.

Магазин „ Астрал Мобил „ ще ви представи най-модерните кейсове с оригинална визия, различни цветове и добавени кристали и брокат.

Супер защита осигурена от хибридните противоударни кейсове

Представяме ви кейсове със съвсем нов дизайн, създадени за най-пълноценна защита дори при силен удар.Повечето от тях са изработени от силикон и пластмаса, за да се избегне повреда дори при едни от най-сериозните удари.При повечето противоударни кейсове са съчетани два цвята, което допълва оригиналната им визия. За противоударните кейсове са характерни плътни, издигнати ръбове, чрез които може да бъде предпазен екрана на телефона.

Най-новият OLED дисплей заслужава сигурна защита при удар

Ние ще се погрижим дори за екрана на лубимия ви iPhone XS Max. Един изключителен OLED дисплей със супер функция за разпознаване на лица не бива да притежава дори драскотина. „ Астрал Мобил“ ви предлага най-качествените протектори за екрана на мобилния апарат. Тяхното стъкло е с висока твърдост и почти не се счупват при удар. Дори счупеният стъклен протектор няма да нарани екрана  на вашия мобилен апарат. Протекторите се поставят много лесно и прилепват плътно към екрана на телефона. Тяхното поставяне не пречи на функциите на тъч скрийна. Защитното стъкло покрива дисплея незабележимо.

Качествени аксесоари за защита на достъпни цени

Голямото разнообразие от калъфи за iPhone XS Max е достъпно за всеки потребител. Магазин „ Астрал Мобил „ ви предлага кейсове с невероятна визия им е една от най-ниските за пазара. Въпреки достъпните цени качеството на аксесоарите се запазва и е изключително високо.

15.00лв.
15.00лв.
15.00лв.
15.00лв.
15.00лв.
15.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
10.00лв.
10.00лв.
10.00лв.
10.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
10.00лв.
10.00лв.