Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Калъфи за iPhone 5 и кейсове за Айфон 5S на топ цени

Смартфоните на американския гигант Apple си остават мечтан апарат за огромен кръг родни потребители, в това число и устройствата от сериите 5 и 5S. На притежателите на тази серия телефони, ние от Астрал Мобайл предлагаме богат избор от оригинални калъфи за iPhone 5/5S, способни да отговорят на високите изисквания на всяка категория потребители.

Предпазните ни калъфи за iPhone 5/5S можем да разделим на няколко основни групи:

  • Силиконови;
  • Силиконов гръб с лайсна;
  • Странични тип тефтер;
  • Калъфи тип Flip и др.

Сред различните типове предпазни кейсове ще откриете изделия с уникален дизайн, предназначени за потребителите от различните възрастови и социални групи. Имаме богата колекция от протектори за iPhone от сериите 5 и 5S, които със закачливите си картинки, определено ще допаднат на децата, независимо от тяхната възраст и пол.

Предлагаме също оптимален избор от луксозни кожени калъфи тип тефтер и Flip, от които могат да се възползват представителите на бизнеса и арт средите. Продуктите от тази подкатегория имат за цел да защитят скъпия ви телефон от неблагоприятните фактори – удар, надраскване, намокряне и изпускане, но с това далеч не се изчерпва тяхната функция. Оригиналните ни луксозни калъфи за iPhone 5/5S ще ви помогнат да придатете неподражаем облик на любимия си телефон, и да се отличите от всички останали притежатели на смартфони с марка iPhone.

Ако сте собственик на Айфон от сериите 5 или 5S, има логика да разгледате нашата супер колекция от iPhone 5 калъфи. Те са най-доброто, което можете да направите за протекцията на любимия си смартфон, а такава никога не е излишна. Тази марка е символ на престиж, защото продуктите ѝ са едни от най-скъпите на пазара. Не е разумно да вложите солидна сума пари в устройство, което нямате намерение да съхраните по най-добрия начин.

Това, с което продуктите от този раздел ще ви грабнат, представлява сбор от специфични характеристики, сред които:

Здравина

Здравината е основно изискване при избора на калъфи за iPhone 5 или 5S. От нея зависи не само експлоатационния период на самото изделие, но и защитата на скъпия ви мобилен телефон. Евтините пластмасови кейсове са доказали многократно своята неспособност да осигурят надеждна защита на фината техника на Apple.

Калъф или твърд гръб, който се чупи лесно при минимално огъване, излага на риск корпуса и екрана на вашия смартфон. Ние сме подбрали максимално леки и гъвкави кейсове за iPhone 5, които няма да се напукат или счупят при поставяне и сваляне. Те също така няма да се счупят при изпускане на апарата или лек удар. Тяхното предназначение е да помогнат именно в тези ситуации.

С различна визия и дизайн

Погрижили сме се да ви предложим оптимално разнообразие от iPhone 5 кейсове, а това означава, че можете да избирате между продукти с напълно различен дизайн и облик. По отношение на дизайна, предлагаме както калъфи с твърда конструкция тип панел или гръб, така и Flip модели, наподобяващи тефтер. Всеки от двата типа има своите безспорни предимства, а това означава и собствен кръг почитатели.

Относно визията, кейсовете ни са способни да задоволят изискванията на всяка група потребители – от най-младите до улегналите ни клиенти. На децата предлагаме избор, който ще ги очарова. Имаме подходящи модели за момичета и момчета, декорирани с подходящите принтове и шарки.

На хората със стил и афинитет към лукса и елегантното излъчване предлагаме едни от най-стилните модели калъфи за iPhone 5s. Защитни панели в златисто и сребристо с елегантни лайсни, обгръщащи страничната част, ще превърнат смартфона ви в луксозен аксесоар, на който всички ще се възхищават. Почитателите на семплата визия също ще намерят куп удачни решения – кожените ни кейсове тип тефтер са стилни и напълно изчистени откъм декоративни орнаменти.

Пълна съвместимост с конструкцията на телефона

Всеки собственик на мобилен телефон иска кейсът да обхваща плътно корпуса, без да му прибавя допълнителен обем. По този показател отново сме се представили блестящо, предлагайки оригинални кейсове за iphone 5s, които са 100% съвместими с апаратите от тази серия на ябълката. Всички отвори за камера, портове и физически бутони са налице и на правилното място. Единствените, които добавят обем към тънката снага на вашия смартфон, са Flip моделите, макар те да имат своя запазена фен-маса.

Материали

Като вид, материалите са едни от най-добрите съвременни разработки. Силиконът присъства при почти всички изделия, и в това няма нищо случайно. Силиконовите кейсове са предпочитани от всички, а не само от притежателите на смартфони на Apple. Това е материал, който въпреки своята лекота и ефирност, е максимално устойчив на всякакви механични въздействия.

Част от нашите iPhone 5s калъфи са изцяло направени от силикон. При другите модели, материалът присъства частично. Той има за цел да подсили здравината на защитната обвивка и да придаде стабилност там, където е необходимо. Силиконът е трудно чуплив материал, а това означава, че калъфът, закупен от нашия магазин, ще може да се използва максимално дълго.

Цени

Ние ви предлагаме най-добрите оригинални iPhone 5s кейсове на едни от най-ниските цени в цялата страна. Ние знаем, че за вас цената има значение, както сме напълно наясно, че не търсите евтин продукт, а качество, за което си заслужава да платите. Нашите цени се движат в рамките на ниския клас, но същевременно това са премиум изделия с отлични характеристики, визия и свойства.

12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
15.00лв.
15.00лв.
15.00лв.
15.00лв.
15.00лв.
15.00лв.
15.00лв.
15.00лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.