Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Евтини калъфи за iPhone 6, оригинални кейсове за Айфон 6S

Няма как да пренебрегнем собствениците на iPhone от сериите 6 и 6S, оставяйки техните любими телефони без надеждна защита. В този раздел на електронния ни магазин, те ще открият огромен асортимент от оригинални калъфи за iPhone 6/6S, отличаващи се с неподражаема визия, здравина и висока функционалност. Всички изделия от този раздел покриват най-високите стандарти за качество на съвременния потребител.

Защо да заложите на калъфите и кейсовете от този раздел?

Пълната гама калъфи за iPhone 6 и iPhone 6S имат две основни предимства – те предпазват скъпия ви апарат от обичайните неприятности – прах, надраскване, удар и намокряне, като същевременно му придават оригинална, индивидуална визия. Ние знаем, че не желаете вашият смартфон да изглежда както всички останали, затова се постарахме да предложим голям избор от стилове и дизайни.

За да бъде намирането на подходящия защитен калъф възможно най-лесно, ние ви даваме възможност да филтрирате търсенето по различни показатели. Можете да заложите на различни типове калъфи, спирайки се на:

  • Силиконови тип гръб;
  • Странични тип „тефтер” с прозорче за екрана;
  • Силиконови кейсове с лайсна;
  • Детски;
  • Твърди кейсове с принт;
  • Силиконови Spigen Rugged кейсове с Military Grade сертификат и др.

Постарали сме се да предложим оптимален избор на всички свои клиенти – от най-малките собственици на IPhone 6 и 6S, та чак до хората с изискан стил и сериозно бизнес излъчване. Разполагаме както с голям брой дамски калъфи, така и с оптимален избор от продукти с типично мъжко присъствие.

Търсите евтини калъфи за iPhone 6 и 6S? Ние ви предлагаме точно това, предвид безупречното качество на представените в раздела модели. При нас думата евтино има коренно различно от масово приетото у нас значение. При нас цената е ниска спрямо високото качество. Стойността на продуктите, които предлагаме не е символична, но повярвайте, всяка похарчена за тях стотинка си заслужава.

Разнообразието от форми и дизайни при кейсовете за двата модела смартфони на Apple ще задоволи очакванията на дори най-взискателните ни клиенти. Предлагаме както чудесни нискобюджетни изделия, така и богата гама луксозни калъфи за iPhone 6 и 6s, които хората с изискан стил ще оценят и предпочетат пред всички останали.

Защо са ви нужни точно нашите кейсове?

Вероятно се питате защо да избера кейсовете, предлагани в този електронен магазин, а не друг вид iPhone 6 калъфи? Аргументите в полза на нашите продукти са много силни. На първо място ние ви предлагаме премиум клас продукти на максимално достъпна, спрямо отличното им качество цена. Разумната покупка е фактор №1 за родния потребител. Дори хората с висок доход не искат да харчат парите си за продукт, който могат да закупят и по-изгодно.

Нашата колекция от iPhone 6s калъфи има специално предназначение, и то е да послужи като реална защита за корпуса на деликатните и доста скъпи мобилни апарати на американската марка. Докато при масово предлаганите в магазините кейсове защитата е само привидна, то при нашите изделия, тя е 100% гарантирана. Дори минималната възможност за надраскване или счупване на екрана и панела на телефона ви е напълно изключена.

Прахта е невидим враг, с който се налага да се борим ежедневно, а нейното наличие под корпуса на мобилните телефони е предпоставка за сериозни поражения върху техническите компоненти на апарата. Достатъчно е само да си представите фините части, от които зависи безпроблемната работа на вашия смартфон, за да осъзнаете колко полезни могат да ви бъдат нашите калъфи за iPhone 6 и iPhone 6 s.

Неволното изпускане на телефона може да бъде фатално дори от незначителна височина, освен ако не сте го защитили от подобни инциденти с някой от страхотните ни калъфи за iPhone 6 s. Разбира се, не всички продукти от тази категория осигуряват еднаква степен на протекция срещу механични повреди. Кейсовете, обхващащи целия корпус на телефона, включително екрана са с най-високи защитни свойства. Панелите тип гръб са удачно решение ако вече имате протектор за екрана.

С какво калъфите ни за iPhone 6 и 6s се отличават от изделията, предлагани масово на родния пазар?

Предлаганите  при нас калъфи за iPhone 6s са доста различни от изделията, продавани на масови  я пазар. Разлика се забелязва както в качеството и вида на материалите, така и в дизайна. Такава има и при цените, макар много от евтините имитации, предлагани в китайските магазини да се доближават по стойност до нашите оригинални изделия. Това, с което кейсовете ни превъзхождат всички останали е:

Безупречно качество на материалите

Относно материалите, от които са изработени, нашите кейсове за iPhone 6 и 6s знаем, че няма да имате забележки. Те са изработени от леки и супер здрави материали, които, за разлика от евтината пластмаса няма да се спукат и счупят при най-лекото съприкосновение с твърди предмети. Силиконът е широко застъпен при кейсовете за смартфони Apple от сериите 6 и 6 S. По отношение на гъвкавост, лекота и усещане при допир, този синтетичен материал няма аналог до момента.

Освен от чудесните ни силиконови калъфи за iPhone 6 и 6S, ще се впечатлите и от луксозните ни модели, изработени от висококачествена еко кожа. Кожата е комбинирана със силиконови добавки, благодарение на които се повишава защитата на корпуса срещу счупване при удар и падане. Предвид специфичния характер на стъклото, покриващо екрана на тази марка мобилни телефони, тази характеристика е от огромно значение.

Пълна съвместимост с дизайна на тази серия смартфони

Причината да предлагаме единствено оригинални калъфи за iPhone 6 и 6s е тяхната пълна съвместимост с дизайна на телефоните от тази серия на ябълката. Ние знаем, че основно изискване на потребителите е кейсът да обгръща плътно устройството, като всички отвори са на правилното място. Камерата, портовете за зареждане и слушалки, както и физическите бутони трябва да бъдат напълно открити, така че калъфът да не пречи по никакъв начин на тяхното използване.

Част от нашите оригинални калъфи за iPhone 6s са от типа 360  ͦ, което означава, че обхващат корпуса на телефона плътно от всяка страна. Именно при тях съвместимостта е най-необходима, тъй като дори минималното разминаване в размера ще ги направи практически неизползваеми. Би било крайно неразумно да вложите дори стотинка, в нещо, което няма да можете да използвате.

Елегантност

Предлагаме калъфи за айфон 6s, които изпъкват с тънкия си елегантен корпус. Те няма да добавят обем към смартфона ви или да ви затруднят при ежедневната работа с него по никакъв начин. Сред моделите ще откриете стилни алуминиеви рамки (бъмпер), които успешно предпазват устройствата на Apple от прах и надраскване.

Достатъчно елегантност може да се забележи и при останалите видове кейсове за айфон 6 и 6s, особено при по-луксозните ни модели. Предлагаме калъфи със странични лайсни, които добавят към стилната визия на и без това изящната серия смартфони, както и калъфи тип твърд гръб, украсени с камъни Сваровски. Имате възможност да избирате между кожени, златисти, сребристи и матирани модели.

Оптимална еластичност

За да бъдат максимално лесни за поставяне и сваляне, а рискът от счупване да бъде напълно елиминиран рискът, нашите защитни калъфи за айфони 6 и 6S притежават оптимална еластичност. Характерна за твърдата пластмаса е чупливостта при дори минимално огъване. На практика можете да счупите калъфчето или предпазния гръб още при първото поставяне. Дори да платите минимална цена за подобен продукт, средствата ви ще бъдат хвърлени на вятъра.

Неслучайно силиконът е широко застъпен при оригиналните iphone 6 кейсове, които предлагаме. Това е материал, предпочитан именно заради високата си гъвкавост и устойчивост на солидно огъване. По този показател единствено еко кожата може да го конкурира. Двата материала имат своя собствена група почитатели.

Децата и младите хора предпочитат силиконовите гърбове и калъфи, докато представителите на бизнеса и тесен кръг потребители, спадащи към по-възрастната ни аудитория залагат на металните и кожени iphone 6 и ipone 6s кейсове. При нас всяка потребителска група ще получи максимално удовлетворение под формата на качествени, ефектни и дълготрайни калъфи за защита на техните смартфони.

12.00лв.
12.00лв.
15.00лв.
15.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
10.00лв.
10.00лв.
10.00лв.
10.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
15.00лв.
15.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
15.00лв.
15.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
15.00лв.
15.00лв.
49.00лв.
49.00лв.
29.00лв.
29.00лв.