Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Калъфи за iPhone 7 Plus и кейсове за Айфон 8 Плюс

Ако сте притежател на iPhone от сериите 7 Plus и 8 Plus, то в тази секция на електронния ни магазин ще откриете достатъчен брой оригинални решения, с които да предпазите и персонализирате любимия си мобилен телефон. Всички изделия са с отлично качество, стилен дизайн и висока функционалност – фактори, които са от най-голямо значение за нашите клиенти.

Под формата на оригинални калъфи за iPhone 7/8 Plus ще откриете изделия с различен дизайн и различна степен на защита. Предлагаме както луксозни калъфи и кейсове, така и силиконови гърбове, подходящи за най-младата ни аудитория. В случай че изберете именно твърд или мек силиконов гръб, препоръчваме да си набавите и допълнителен екранен протектор, тъй като гърбовете не защитават деликатния дисплей на смартфоните с марка iPhone от обичайните поражения – удар, надраскване и намокряне.

Сред продуктите в този раздел ще откриете различни стилове и дизайни. Можете да избирате между:

  • Силиконови кейсове тип Spigen Rugged Armor
  • Твърд гръб и 2в1 гръб и екранен протектор;
  • Силиконови противоударни калъфи;
  • Кожени странични калъфи тип тефтер с прозорче;
  • Кожени калъфи тип Flip;
  • Силиконов гръб тип Liquid
  • Детски калъфи и кейсове и др.

Тъй като устройствата на Apple са с уникален унисекс дизайн, можете да персонализирате тяхната визия с помощта на различните дамски и мъжки калъфи и кейсове от нашата богата колекция. Децата от всички възрасти също ще останат очаровани от детските ни модели, декорирани с любимите им звезди и анимационни герои.

Разгледайте чудесната ни колекция от калъфи за iPhone 7 и 8 Plus

Предлаганите в тази категория iPhone 7 Plus калъфи са подходящи и за следващия 8-ми модел смартфон на ябълката от подобрената „Плюс” серия. Колекцията ни никак не е скромна, така че е добре за целта да отделите малко повече от свободното си време. Все пак, времето, което ще ви отнеме прегледа на електронния ни каталог ще бъде по-продуктивно от това, което ще разходвате във физическите магазини, като не бива да пренебрегваме и факта, че ще бъдете впечатлени от наличното разнообразие.

Защо ви е нужен калъф за телефон?

Apple са се постарали да предложат мобилни устройства с максимално изчистен и много стилен дизайн. Защо тогава да покривате корпуса на елегантния си телефон с каквито и да било iPhone 8 Plus калъфи? Отговорът е максимално прост и ясен, защото конструкцията на мобилните телефони е фина и деликатна, а ежедневната работа с тях и неправилното им съхранение и пренасяне бързо ще причинят надраскване, захабяване и дори счупване на екрана или панела.

 Липсата на оптимална защита застрашава не само визията, но и функционалността на мобилния ви телефон. Деликатният екран при скъпите телефони на Apple е най-често срещаната причина за покупката на айфон 7 плюс калъфи, както и на такива за 8 плюс версията на марката. При пренасяне и съхранение на телефона в джоб или дамска чанта, екранът е подложен на съприкосновение с различни предмети, част от тях твърди и остри.

Това ще причини не само надраскване на стъклото, но и може да повлияе негативно на Touch Screen функцията и управлението на заложените в устройството операции. С помощта на качествен флип или противоударен кейс, телефонът ви няма да пострада сериозно при изпускане, удар или намокряне. Защитата е първата и основна функция на всички кейсове, включително на нашите калъфи за iPhone 7 plus и 8 plus.

Персонализация на устройството

Да притежаваш iPhone, особено модел от плюс сериите на Apple, е не само върховно потребителско изживяване, но и повод за гордост. Собствениците на тази марка мобилни телефони не искат да бъдат като всички останали, а това е причина да изберат някой от уникалните ни защитни айфон 8 plus калъфи, с които да променят облика на любимото си устройство.

Вашият телефон не трябва да изглежда както всички останали модели от сериите 7 и 8 plus на американската марка. Той може да притежава собствено излъчване, както и да отразява вашите възгледи за естетика или да бъде средство за себеизява. По тази причина сме се погрижили да предложим сериозно разнообразие от дизайни, цветове и декорации при нашите калъфи за iPhone 8 Plus. Само по този начин всеки собственик на този флагман ще може да демонстрира както вкус, така и индивидуалност.

На какви изисквания отговорят нашите калъфи за iPhone 7 и 8 плюс?

Селектираните много внимателно от нас калъфи за айфон 7 плюс и 8 плюс отговарят на ключовите изисквания на собствениците на тази марка смартфони. На част от характеристиките, на които потребителите държат особено много ще обърнем специално внимание, с уговорката, че нашите продукти покриват напълно всеки един показател.

По отношение на защитните калъфи за айфон 8 плюс и предходната версия – 7 плюс, всички потребители по света държат на:

Високо качество на материалите

Евтините пластмасови калъфи по никакъв начин не подхождат на един лидер сред смартфоните, какъвто е айфонът от сериите 7 и 8 плюс. Не само това, кейсовете, изработени от нискокачествена пластмаса не предлагат никаква защита за корпуса и екрана. Те са лесно чупливи, а това е допълнителна заплаха за панела и дисплея на телефона. Ако при дребен инцидент (изпускане или удар) пластмасовите кейсове за iPhone 7 plus се счупят, те повреждат фатално и оригиналния панел на апарата.

За да задоволим напълно изискванията по отношение на качеството, ние сме подбрали единствено кейсове за iphone 8 plus и 7 plus, изработени от висококачествени и устойчиви на механични повреди материали. Силиконът е най-широко застъпен при оригиналните ни калъфи, тъй като неговите показатели – здравина, лекота и усещане при допир са недостижими за повечето материали.

Качеството на материалите има пряко отношение и към цената на различните кейсове за Iphone 8 Plus и предходната премиум версия. На пръв поглед цената на моделите, изработени от евтина пластмаса е ниска, но в дългосрочен план, тя се оказва неоправдано висока. За времето, в което ще ползвате един оригинален кейс, изработен от висок клас материали, вие ще трябва да смените 5 или 6 от евтините iphone 7 plus кейсове.

Съвместимост с конструкцията и дизайна на панела

Нашите оригинални калъфи за iPhone 7 plus 8 и plus отговарят напълно на дизайна на телефоните от тези две серии на марката Apple. Това означава, че те обръщат плътно корпуса на апарата, допринасяйки за потребителското удобство по време на поставяне/сваляне и работа с устройството. Отворите за камера, портове и физически бутони са 100% идентични с тези на самите смартфони на марката, и всеки, който е купувал неизползваем калъф ще ви каже, че това е особено важно.

Защо да закупите именно оригинални калъфи за iPhone 8 Plus и предходната премиум версия, а не нискобюджетна имитация? Защото между качеството на двете има разлика и тя е огромна. В единия случай имате кейс, който поставяте и сваляте със затворени очи, и той дава нужната протекция на скъпия ви (във всеки смисъл на думата) телефон. В другия случай ниската цена ви излиза солено, създавайки куп неприятности при ежедневното боравене със смартфона.

Оптимално съотношение между качество и цена

Едно от ключовите изисквания при покупката на кейсове за айфон 7 плюс е цената. Собствениците на тази марка смартфони не държат цената да бъде ниска, но и не искат да харчат повече от необходимото. Те търсят идеалното съотношение между качество и цена, тоест, биха платили малко по-висока сума, ако качеството си заслужава. Не очаквайте тази група потребители да плати скъпо за нискокачествени iPhone 8 Plus кейсове.

Убедени сме, че цените на нашите кейсове за айфон 8 плюс и предходната версия – 7 плюс ще покрият дори най-високите очаквания на многобройните собственици на телефони на ябълката. Тук не правим амбулантна търговия, така че не очаквайте символични цени. На база качеството и визията на продуктите, цените ни са невероятно изгодни, особено като добавим към тях напълно безплатната в някои случаи доставка.

12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
29.00лв.
29.00лв.
29.00лв.
29.00лв.
29.00лв.
29.00лв.
20.00лв.
20.00лв.
20.00лв.
20.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
15.00лв.
15.00лв.
15.00лв.
15.00лв.
28.99лв.
28.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.
11.99лв.