Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Калъфи за iPhone 3G , кейсове за Айфон 3G на топ цени

Персонализиране и защита на вашия iPhone 3G

В електронния ни магазин ще откриете оптимален избор от луксозни калъфи за iPhone 3G. Това, с което вярваме, че ще ви впечатлим е тяхното високо качество, функционалност и стилен дизайн. Нашите iPhone 3G кейсове имат две основни приложения – да защитят скъпия ви телефон от неблагоприятни въздействия и да му придадат нов, индивидуален облик.

Персоналното излъчване е това, което позволява на един собственик на iPhone да се отличи от останалите. Благодарение на разнообразните ни калъфи, вашето смарт устройство ще изглежда различно, помагайки ви да изразите себе си, без да влагате особени усилия и разхищавате финансовите си средства. Можете да избирате между оптимален брой цветове, материали, декорации и начини на поставяне - дизайни.

Това, което обединява всички продукти от тази подкатегория, е специалният им дизайн. Кейсовете за iPhone 3G осигуряват максимална защита на телефона, без по никакъв начин да пречат по време на неговото използване. Както калъфите тип тефтер, така и моделите, познати като гръб, имат пълна съвместимост с дизайна на този модел апарати на Apple.

Това означава, че имате достъп до всеки физически бутон, за да можете да активирате основните функции на смартфона по най-бързия начин. Можете да отговаряте бързо на всяко повикване, да регулирате силната на звънене и да правите бързи снимки, както и да зареждате устройството, без да се налага да сваляте предпазния калъф, защото портът за зареждане също е открит.

7.99лв.
7.99лв.
7.99лв.
7.99лв.
4.99лв.
4.99лв.