Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Евтини калъфи за iPhone X и кейсове за Айфон X на топ цени

iPhone X е последният модел смартфон на престижната марка Apple, и следователно един от най-скъпите в момента апарати. След като сте платили една солидна сума пари, за да притежавате телефон от подобен калибър, е най-логично да му осигурите надеждна защита срещу ежедневните неприятности – удар, изпускане, надраскване и намокряне.

Предлагаме ви богата гама продукти с различен дизайн и степен на защита. Сигурни сме, че луксозните изделия от нашата колекция ще грабнат мигновено вашето внимание, а те съвсем не са малко. Имате на разположение оригинални калъфи от естествена кожа на престижните марки BMW, Mercedes и Guess, които пленяват със силното си елегантно излъчване. Те са подходящи за представителите на бизнеса, както и за всички хора с добър вкус и перфектен стил на обличане.

Сред богатия асортимент от продукти ще откриете калъфи и кейсове за iPhone X, изработени от различни материали. Можете да заложите на стилните ни силиконови гърбове и кейсове, както и на по-скъпите карбонови и кожени изделия. Имате възможност да придатете стилен облик на новия си телефон, обличайки го в калъф обсипан с камъни Сваровски. На по-младата си аудитория предлагаме чудесен избор от калъфи в ярки цветове и такива с дръзки декорации и принтове. Тук всеки горд притежател на iPhone X ще открие оптимален набор от удачни решения.

С какви видове калъфи можете да облечете своя iPhone X?

Видовете калъфи за iPhone X, които ви предлагаме представляват огромно разнообразие от стилове и дизайни. Това ви дава възможност да изберете този, който отговаря напълно на вашите изисквания по отношение на визия и начин на използване. Можете да заложите на супер удобните кейсове тип силиконов гръб, както и да изберете кожен Flip калъф, който ще добави към луксозното излъчване на телефона ви.

Като вид и дизайн, нашите оригинални кейсове за iPhone x биват:

Твърд гръб с или без екранен протектор

Болшинството собственици на телефони на Apple ги предпочитат, поради способността им да защитават устройството, без да затрудняват по никакъв начин ежедневната работа с него. Най-предпочитани са моделите тип 360°, които осигуряват защита на цялата конструкция на iPhone x – екран (touch screen), гръб и странични ръбове.

Екранът на смартфоните на американската марка е твърде деликатен и скъп, за да бъде оставен без нужната протекция. Нашите висококачествени iPhone X калъфи са изработени от изключително здрави материали, притежаващи дори температурна устойчивост. Екранните им протектори са изработени от специално стъкло, който предпазва дисплея и особено touch Screen функцията от повреждане при удар и среща с твърди предмети.

Страничен калъф тип тефтер

С невероятната си елегантност, този модел iphone x кейсове пленяват по-улегналата ни аудитория. Те са предпочитани от двата пола, като от тях се възползват както хората на сериозния бизнес, така и артистичните натури. Моделите, предлагани в нашия магазин са изработени от най-добрите съвременни материали, а магнитното закопчаване при тях ви дава допълнително спокойствие, че телефонът ви е максимално защитен.

Страничните калъфи – тефтер в голямата си част разполагат с малки джобчета за визитки и банкноти във вътрешната си част. По този начин, всичко, което ви е нужно, когато излезете от дома си, е просто вашият верен iPhone. Той е способен да ви помогне във всяка ситуация и да ви държи свързани със света, където и да се намирате.

Достъпни цени

Ако търсите евтини калъфи за iphone x, то това, което ви предлагаме ще удовлетвори напълно вашите изисквания. Цените на нашите калъфи и кейсове са невероятно ниски, особено на база безупречното им качество и стилна визия. Ниската цена обикновено буди съмнение у собствениците на тази марка телефони, но при нас тя е единствено показател, че държим да ви спечелим завинаги.

Невероятно ниските при нашите кейсове за iPhone X цени, ви дават възможност да закупите качествен аксесоар за телефона си без никакви притеснения и угризения. Възползвайте се от възможността да закупите най-стилните оригинални изделия, каквито няма да откриете в масовите магазини за евтини китайски стоки. При нас телефонът ви ще получи най-добрата защита, а допълнителен бонус ще бъде възможността за персонализиране на неговия облик.

12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
15.00лв.
15.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
25.00лв.
25.00лв.
25.00лв.
25.00лв.
25.00лв.
25.00лв.
25.00лв.
25.00лв.
25.00лв.
25.00лв.
25.00лв.
25.00лв.
25.00лв.
25.00лв.