Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Силиконов калъф за LG G4  0.3мм прозрачен

Силиконов калъф за LG G4 0.3мм прозрачен

  • Код на продукта: 3449
  • Наличност: На склад


  • 5.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.13 28

Силиконов калъф за LG G4 0.3мм (прозрачен) е изкушение, изтъкано от стил, класа, високо ниво на защита и конкурентно ниска цена. Ако притежавате телефон от модела LG G4 и желаете да го защитите както подобава, най-доброто решение е да оборудвате вашето мобилно устройство с аксесоар, който ще го предпазва от най-различни външни влияния.

Защо да си закупим прозрачен силиконов калъф за LG G4 0.3мм?

  • Конкурентно ниска цена;
  • Висок клас материали;
  • Предпазва и защитава пълноценно мобилното устройство;
  • Осигурява ви достъп до всеки един функционален порт, слот и бутон;
  • Стилен и класически дизайн:

Силиконовият калъф за LG G4 е едно от най-интересните и добри решения. Нека стартираме от там, че този аксесоар е напълно незабележим и прозрачен, което ще остави впечатлението, че върху вашия мобилен телефон няма поставено абсолютно никакво друго предпазно средство. Освен това, защитата за LG G4 е изцяло съобразена с този модел мобилни устройства, така че съвършено прилепва върху техните извивки.

Използването на прозрачен силиконов калъф за LG G4 определено ще ви спести неприятните издрасквания и охлузвания, които мнозина от вас, колкото и да внимават, не пропускат да нанесат върху устройството си, като че ли именно към това се стремят. И все пак, това не е изненадващо, предвид факта че поставяме телефона върху най-различни повърхности, повече от 50 пъти на ден.

Друго предимство на аксесоарите за LG G4 е, че при инцидент с вода смартфонът има по-голям шанс да остане напълно невредим. Мобилните устройства са доста чувствителни, в лошия смисъл на думата, към животворната течност, така че всяка защита, която можем да им предложим, е добре дошла.

Силиконов калъф за LG G4 0.3мм прозрачен е възможност за онези от вас, които се стремят към подобряване защитата на своето любимо устройство. Запазете вида на мобилната си вещ, такъв какъвто е бил при нейното закупуване, без да заплащате скъпо за това.