Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Калъф тип тефтер за LG G4 червен

Калъф тип тефтер за LG G4 червен

  • Код на продукта: 4828
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 9.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.40 31

Калъф тип тефтер за LG G4 червен е перфектното решение за сто процентова защита на мобилния ви телефон. Макар че мнозина не правят това, необходимостта за поставяне на смартфона в предпазен кобур е очевидна и това няма за цел да го защитава единствено от повреди и травми.

Какво да кажем за ситуациите, в които устройството ви просто ей така се е включило докато стои в джоба ви? Това е нещо, което се е случвало на почти всеки човек. Бъдете прагматични и си подарете сигурност и спокойствие по всяко едно време на денонощието, независимо дали сте в кварталното кафе, разхождате се из улицата или съвсем безобидно любимият ви телефон се изплъзва от вашата ръка.

Несравнимите предимства на калъф тип тефтер за LG G4 червен

С пряката намеса на аксесоарите, предоставени от "Астрал Мобил" за модел LG G4, това няма да ви се случи повече. Поставен веднъж в калъфа, телефонът няма да проявява повече подобни своеволия. Освен това, при евентуално невнимание, устройството ще бъде защитено и вероятността от повреда и надраскване, силно намалява.

За да не ви създава неприятни усещания, аксесоарът има изключително стилен и елегантен дизайн с характерен червен цвят. Това го прави обожаван от дамите, но и от по-ексцентричните и своенравни представители на мъжете, за които екстравагантността не познава граници.

Освен удобство за потребителя и защитата на телефона от външни влияния, аксесоарът може да ви бъде много полезен, ако искате да съхраните в него визитна картичка или бележка. Той е снабден с малко вътрешно джобче, в което бихте могли да поставите нещо, което желаете да ви бъде под ръка по всяко едно време.

Калъф тип тефтер за LG G4 червен е несравнимо удобство, способно да нанесе последните завършващи щрихи на вашата същност. Подарете си наслада, лукс, удобство и комфорт, без да се налага да плащате скъпо за това.