Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Book Essential LG G4 Cellular line

Book Essential LG G4 Cellular line

  • Код на продукта: 2437
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 20.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.27 28

LG G4 предоставя на своите потребители телефон с голям LCD екран и изключително качество. Ето защо е добре да помислим и за неговата защита не само от замърсяване, но и от нежелани последици, като например одраскване, счупване, охлузване, износване и други. С този уникален кожен калъф BOOK ESSENTIAL LG G4 CELLULAR LINE вие си осигуряване сигурна защита при всякакви видове неочаквани приключения. Освен 100 % - вата сигурност на този изключителен смартфон, вие също така добавяте оригинален стил към вашата визия, превръщайки се в неповторими.

Разберете защо да си закупите BOOK ESSENTIAL LG G4 CELLULAR LINE

Изработеният от еко кожа калъф ви съдейства с удобството в ежедневни ситуации, като осигурява стабилен захват и това помага като намалява риска от изтърване на земята.

Коженият аксесоар за LG G4 също така изключително трудно се замърсява и дори когато го докосвате с неизмити или мазни ръце, той остава чист. Всичко това ви помага да се възползвате пълноценно от мобилното си устройство.

И не на последно място, стилният калъф от еко кожа запазва телефона ви като удължава неговия живот. На всеки от нас се случва по няколко пъти на ден да изпусне ненадейно мобилното си устройство върху маса или твърда повърхност. Тук е момента да ви успокоим, защото с това уникално предложение, което поднасяме на вниманието ви, вие повече няма нужда да мислите как да предпазвате смартфона си от неприятните ситуации.

Всичко, което е нужно от ваша страна, е просто да изберете подходящ кобур за вашия LG G4 и с това вие му осигурявате пълноценен живот за по-дълго време. BOOK ESSENTIAL LG G4 CELLULAR LINE е възможно най-правилният избор, който следва да бъде направен.