Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Силиконов калъф за LG G Flex 2 0.3мм прозрачен

Силиконов калъф за LG G Flex 2 0.3мм прозрачен

  • Код на продукта: 4663
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 5.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.38 29

Силиконов калъф за LG G Flex 2 0.3мм прозрачен е един изключително удобен и практичен продукт. Макар и в него да няма нищо сложно, той е специално създаден за да отговори на всички нужди и изисквания на собствениците на този модел телефон. Формата и дизайнът на аксесоара прилягат до съвършенство на вашия смартфон, което го превръща на практика в незабележим.

Защо се нуждаете от прозрачен силиконов калъф за LG G Flex 2 0.3мм?

Ще попитате защо се нуждаете от LG G flex 2, а ние бързаме да ви изпреварим с отговора. Този продукт има за цел да защити телефона ви от издрасквания и външни наранявания, които могат лесно да помрачат неговия блясък и стилен дизайн. Освен всичко останало, калъфът за LG G flex 2 е създаден така, че да не се забелязва.

Тук идва неговата най-голяма особеност и тя е, че той е напълно прозрачен и няма да почувствате неговото присъствие, дори и ако сте от по-наблюдателните. Единствената разлика се състои в това, че телефонът ви ще се съхрани далеч над вашите очаквания.

Този аксесоар, макар и много полезен, се предлага на изключително ниска цена от 5 лева и 99 стотинки, което е съвсем скромно на фона на защитата, която предлага. Може да бъде много полезен и в ситуации, в които по невнимание се стига до изпускане на устройството върху твърди повърхности и други подобни инциденти. По този начин любимият ви смартфон би могъл да се нарани и да пострада, но рисковете ще са далеч по-малки, ако бъде „облечен“ в защитата, която ви предлагаме.

Силиконов калъф за LG G Flex 2 0.3мм прозрачен е възможно най-доброто решение за пълноценна защита на нужните ви и скъпи вещи. Ние от „Астрал Мобил“ сме се погрижили за вас, селектирайки ви широка гама от предложения, които да задоволят вашите вкусове и предпочитания.