Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Силиконов калъф за Alcatel 6030 One Idol Touch прозрачен

Силиконов калъф за Alcatel 6030 One Idol Touch прозрачен

  • Код на продукта: 3862
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 6.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.18 33

Силиконов калъф за Alcatel 6030 One Idol Touch прозрачен е аксесоар, който би могъл да ви дари с много ползи и предимства. Най-важното е това, че ще предпазите мобилния си телефон от всевъзможни външни влияния. Средностатистически, човек поставя устройството си върху твърди повърхности по 50-100 пъти на ден. При всяко едно такова действие се появяват множество микроскопични и невидими за простото око драскотини, които с течение на времето се задълбочават и се стига до един момент, в който цялата повърхност на любимия ви смартфон изглежда захабена, загрозена и издраскана.

Как да защитим своя телефон – прозрачен силиконов калъф за Alcatel 6030 One Idol Touch

За пълноценната защита на вашия Alcatel One Touch Idol няма по-добро решение от това да го поставите в именно такъв силиконов калъф. Освен от издрасквания, аксесоарът би могъл да предпази устройството и от разливане на течности. В такъв случай контактът между телефона и течността ще бъде максимално сведен до минимум, което значително ще намали риска от възникване на нежелана повреда.

Освен че защитава смартфона от отрицателни влияния и го предпазва във времето, удължавайки неговия експлоатационен живот, калъфът за Alcatel One Touch Idol е специален и с това, че на практика той остава невидим за околните. Никой не би предположил, че върху устройството ви има поставен силиконов предпазител, защото материалът, от който е изработен, не притежава никакви външни следи или белези и е напълно прозрачен.

Ние от „Астрал Мобил“ се грижим за вас, поднасяйки ви най-доброто, появило се на пазара. Силиконов калъф за Alcatel 6030 One Idol Touch прозрачен е перфектното решение да защитите максимално мобилното си устройство, без да се налага да плащате висока цена за това.