Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Калъф тип тефтер за Alcatel Idol Alpha 6032

Калъф тип тефтер за Alcatel Idol Alpha 6032

  • Код на продукта: 2273
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 7.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.21 14

Калъф тип тефтер Alcatel One Touch Idol Alpha 6032 е изработен специално за модела телефон, който се радва на голям интерес в последно време. Заедно с това, съвсем естествено расте и интереса за покупка на калъфи за този невероятен смартфон. Бърз, удобен и мултифункционален, той заслужава много грижи и внимание за да запази блясъка си за колкото се може повече време, а най-добрият начин за това е, като се подбере и закупи подходящ аксесоар за него.

Защо да си закупите КАЛЪФ ТИП ТЕФТЕР ЗА ALCATEL IDOL ALPHA 6032?

Alcatel One Touch Idol Alpha 6032 изисква да се постави в специален калъф, който да е създаден точно за този модел телефон, защото само по този начин ще може да се гарантира напълно и на 100%, че устройството ви ще може да се ползва в пълния си капацитет, без да трябва да се вади от предпазния кобур. За целта калъфите за Alcatel One Touch са специално създадени за смартфона и напълно съвпадат с неговите параметри.

Към момента се предлагат три разновидности на аксесоарите. Те са в червено, черно и бяло, а изработката е направена по изключително експертен начин и с най-високо качество еко кожа. Калъф тип тефтер за Alcatel One Touch Idol Alpha 6032 се поставят изключително лесно върху устройството. При ползване трябва единствено да се повдигне малкото кожено капаче. Продуктите са истински шедьоври – елегантни, и в същото време, изключително устойчиви и надеждни.