Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Калъф тип тефтер за Huawei Y300 черен

Калъф тип тефтер за Huawei Y300 черен

  • Код на продукта: 3916
  • Наличност: На склад


  • 9.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.22 11

Huawei Ascend Y300 е мобилен телефон от най-ново поколение, който съчетава всичко необходимо, от което може да се нуждае съвременния човек. Бързина, удобство и лукс пристигат при вас на съвсем разумни и достъпни цени. Днес вие имате възможността да се погрижите за вашето устройство по възможно най-пълноценния начин, закупувайки калъф тип тефтер за Huawei Y300 черен.

Huawei е сред най-търсените модели на пазара в момента, което автоматично води след себе си и необичайно високия интерес към произведените за този модел, видове калъфи.

Защитете своя телефон с калъф тип тефтер за Huawei Y300 черен

Може би ще се запитате защо е нужно калъфите да са специално създадени за този телефон, ето защо бързаме да ви изпреварим и да поясним защо това е толкова належащо.

Съвременните мобилни апарати не са толкова стандартни, колкото бяха моделите в миналото. Днес всички те драматично се различават по своите параметри, независимо дали става дума за големина, ширина, разположение на камерата, тегло и други подобни.

Това изисква и специален подход при избора на защитен аксесоар за вашия модел смартфон. Днес няма как да отидете в първия срещнат магазин и да закупите първия попаднал ви пред очите калъф. Той най вероятно няма да съвпадне с вашата мобилна вещ, а дори и да се получи съвпадение, то със сигурност няма да е сто процентово.

От своя страна аксесоарите също не са това, което бяха. Ето например, моделът, който ви предлагаме за Huawei Ascend Y300 е изкусно създаден за да удовлетвори не само нуждата от протекция на телефона, но и желанието да се постигне един по-естетичен външен вид.

Калъф тип тефтер за Huawei Y300 черен е изработено от високо качество еко кожа и има елегантен дизайн. Черният цвят придава делово усещане, а в допълнение вашият телефон ще бъде защитен не само при ежедневно ползване, но и в случаи на проявено невнимание и случайно изпускане на устройството върху твърда повърхност.