Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Калъф тип тефтер за Huawei G510 черен

Калъф тип тефтер за Huawei G510 черен

  • Код на продукта: 3841
  • Наличност: На склад


  • 10.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.39 28

КАЛЪФ ТИП ТЕФТЕР ЗА HUAWEI G510 ЧЕРЕН, който можете да откриете при нас, е специално създаден за този смартфон. Ето защо той напълно подхожда на това луксозно  устройство и го допълва до съвършенство, без по какъвто и начин да смущава неговата съвършена изработка.

Дизайнът на този калъф е много деликатен, което го прави подходящ за всеки вкус и за всякакви поводи. Това, на което се залага, е удобството, но визията не е останал нито крачка назад и със сигурност той напълно подхожда на мобилните устройства с марка HUAWEI.

Използването на аксесоар за вашия Huawei G510 може в дългосрочен план да ви спести много грижи. Този смартфон изключително нежен, ето защо е добре да положите необходимото внимание и грижа за да го опазите. Знаете че дори и при най-добро желание, човек постоянно чуква или наранява мобилното си устройство. И когато имате лошия късмет повърхността да е по-груба, тогава последствията са на лице.

Всеки знае колко амортизиран и съсипан започва да изглежда дори и новият телефон след няколко месеца, ако разбира се не е правилно защитен. Именно в това се крие ролята на КАЛЪФИТЕ ТИП ТЕФТЕР ЗА HUAWEI G510 ЧЕРЕН. Освен че предпазват от охлузвания и други подобни наранявания, те могат да бъдат полезни, ако по случайност изпуснете устройството на земята. Затворен и обезопасен от всички страни, той няма да падне така, че да се издраска неговия фин и тънък дисплей.