Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Страничен калъф тефтер за HTC Desire 816 черен

Страничен калъф тефтер за HTC Desire 816 черен

  • Код на продукта: 5034
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 11.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.02 18

Калъфът за HTC 816 Desire е създаден специално за този модел мобилно устройство. Той изключително добре съвпада с всички физически характеристики на мобилния телефон, пасвайки идеално на неговите размери, дължина, ширини и други подобни.

Изработен от специална еко кожа калъфът за HTC 816 е един артикул, който може значително да удължи живота на вашия телефон, предпазвайки го във всякакви ситуации от удар, издраскване на корпуса, охлузване, повреди по чувствителната повърхност на дисплея.

Този калъф може да окаже доста положителен ефект ако по някакво случайно стечение на обстоятелствата изпуснете устройството на земята. Макар че пълна гаранция за това няма, този калъф може чувствително да намали силата на удара и по този начин да защити вашия телефон не само от козметични наранявания, но и от по-сериозни вътрешни повреди.

Калъфът за HTC 816 Desire изглежда изключително елегантно. Той при никакви обстоятелства няма да има отрицателен ефект от гледна точка на естетиката. Нещо повече - калъфът за HTC 816 ще допринесе за неговата елегантна и делова визия, което особено се харесва на хората от бизнес средите.

Едно от големите предимства на калъфа за HTC Desire е това, че той е изключително удобен и компактен. Можете да сте напълно сигурни, че той по никакъв начин няма да увеличи обема на вашето мобилно устройство. Всъщност, вие дори няма да усещате че носите мобилния телефон в джоба си.