Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Калъф за HTC Desire HD PO S550

Калъф за HTC Desire HD PO S550

  • Код на продукта: 3355
  • Наличност: На склад


  • 14.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.29 18

Ако притежавате телефон модел HTC Desire HD, вие имате късмета да сте собственици на едно изключително качествено и модерно мобилно устройство. За да бъде то в отлично състояние възможно най-дълго време, експертите съветват да не се доверявате на случайността, а да поставите телефона в специално създаден за него калъф.

Може би ще се зачудите защо поставяме акцент на това, че е важно калъфът да бъде специално създаден за вашия мобилен телефон, ето защо бързам да ви отговоря. Модерните мобилни устройства много често притежават уникален и неповторим дизайн в което няма нищо лошо. Все пак всеки иска да притежава оригинален телефон който иска да е различен от всички останали. Въпреки това, точно по тази причина е добре да потърсите калъф, който да е специално създаден за вашия HTC Desire HD. Само по този начин ще ви се гарантира максимално удобство и комфорт при използване.

Може би се чудите и върху това защо изобщо е нужно да поставяте калъф на телефона си. Бързам да ви отговоря, че в процеса на използване корпуса на всеки един телефон постепенно се износва и издрасква. Първоначално следите са невидими, но скоро започват да се забелязват. Да не споменаваме и това, че почти всеки човек някога е изпускал телефона си, а това рядко се разминава без последствия.