Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Силиконов калъф за Huawei Y300 - бял

Силиконов калъф за Huawei Y300 - бял

  • Код на продукта: 3871
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 6.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.11 30

Бял силиконов калъф за HUAWEI Y300

Модерният силиконов калъф за HUAWEI Y300 – БЯЛ ви позволява да се превърнете в креативен и различен собственик на любимото си мобилно устройство. Едно от предимствата, които го превръщат в надежден аксесоар за нуждаещите се потребители, се състои в качеството на материалите, от които е изработен. Освен това, практичността, с която ви дарява улеснява в пъти повече работата със смартфона.


Защо да си закупите бял калъф за HUAWEI Y300?

  • Съвършен дизайн;
  • Лесен за употреба;
  • Пълноценна защита от драскотини и други наранявания;
  • Конкурентно ниска цена.

Едно от свръх качествата на силиконовия калъф се изразява в свойството му да обгръща вашия телефон от 5 различни страни. Паралелно с това, той не позволява навлизането на прах в корпуса, както и повреди, причинени при ежедневна употреба. Осигурени са ви перфорации за всеки един бутон, портове и конектори. Притежавате реалната привилегия да боравите лесно, бързо и качествено, без да бъдете обезпокоявани от странични фактори.

Ергономичният дизайн на аксесоара и неговият тънък силиконов слой позволяват лесно да бъде отстранен и поставен обратно върху устройството. Перфектно уплътняващ, той допринася за пълноценната защита на HUAWEI Y300.

Иновативния силиконов калъф за HUAWEI Y300 – БЯЛ ви позволява да превърнете мобилното си устройство в уникат. Бъдете смели, дръзки и различни, доверете се на качеството, достигащо до вас на безумно ниски и конкурентни цени.