Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Силиконов калъф за ZTE Blade Q бял

Силиконов калъф за ZTE Blade Q бял

  • Код на продукта: 4012
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 4.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.29 14

Силиконов калъф за ZTE Blade Q бял е разумно и практично решение за осигуряване пълноценна защита на любимия ви телефон За разлика от мобилните средства в миналото, смартфоните значително се отличават един от друг във всяко отношение.

Различията са не само в представянето на самото устройство, но също така се наблюдават и значителни несъвместимости, които засягат основно външните параметри. По тази причина е от изключителна важност, когато решите да си закупите аксесоар за телефон да заложите на модел, който е създаден специално за вашето мобилно устройство.

Бял силиконов калъф за ZTE Blade Q – защита и изящна визия

Дори и да ви звучи странно, всеки отделен артикул си има своето предназначение и ако използвате един модел телефон с калъф за друг, резултатът ще бъде неудобство и не функционалност. Дори и ако той съвпадне с големината на вашия смартфон, няма гаранция, че това ще се отнася и за разположението на камерите и останалите важни портове и слотове. При нас можете да откриете специално създаден продукт за модела ZTE Blade Q.

Силиконовият аксесоар е в бял цвят, което го прави особено подходящ за потребители на ZTE Blade Q, чието устройство е в същия цвят. Тъй като този калъф е специално изработен за конкретния модел смартфон, можете да очаквате, че ще съвпадне с параметрите на телефона до съвършенство. Аксесоарът ще предпази устройството от амортизация и ще ви помогне да избегнете драскотини, охлузвания, избелвания и други козметични повреди по повърхността му.

Силиконов калъф за ZTE Blade Q бял е страхотна възможност да защитите скъпа и ценна за вас вещ, без да се налага да плащате висока цена за това. Ние от „Астрал Мобил“ сме се погрижили до вас да достига само най-доброто, появявало се някога на пазара. Бъдете прагматични и се възползвайте от предложените ви привилегии.