Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Калъф тип тефтер за ZTE Blade Q бял

Калъф тип тефтер за ZTE Blade Q бял

  • Код на продукта: 4013
  • Наличност: На склад


  • 5.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.44 21

Калъф тип тефтер за ZTE Blade Q бял не се среща често на пазара, но при нас можете да намерите широка гама от продукти, които са създадени специално за да задоволят нуждите на този изключителен модел мобилен телефон. Притежавайки такъв смартфон, няма нищо по-естествено от това да искате да го защитите, чрез поставяне на специален аксесоар. Важно е той да бъде създаден именно за този модел, тъй като неговите характеристики са уникални и неповторими.

Какви са ползите от поставяне на Калъф тип тефтер за ZTE Blade Q бял?

Ползите от поставяне на калъф на ZTE Blade Q са многобройни. Те варират в зависимост от това дали сте избрали да поставите силиконов аксесоар или пък предпочитате моделите, които са изработени от еко кожа.

Кожените шедьоври за ZTE Blade Q притежават повече предимства и именно поради тази причина те са малко по-скъпи от останалите. Продуктите са здрави, устойчиви и не се износват във времето. Изглеждат стилни и елегантни. Създават в пъти по-скъп и луксозен вид на вашия смартфон. Предпазват го от надрасквания, но голямата им сила се крие в това, че могат да го защитят дори и при силен удар и случайното му изтърване върху твърда повърхност.

Силиконовите аксесоари, от своя страна, предпазват от драскотини, но са по-малко ефективни при удари. Силната им страна е, че в повечето случаи те са напълно невидими за окото.

Калъф тип тефтер за ZTE Blade Q бял е най-доброто решение за вас и вашето любимо мобилно устройство. Ние от „Астрал Мобил“ ви го предлагаме точно в този момент, без да се налага да плащате скъпо за това. Бъдете модерни, прагматични и разумни. Променете живота си, но не и банковата сметка.