Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Силиконов калъф за Sony Xperia Z2 бял

Силиконов калъф за Sony Xperia Z2 бял

  • Код на продукта: 4614
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 5.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.35 22

Sony Xperia Z2 е един от най-добрите смартфони на пазара в момента. Избирайки този модел смартфон от висок клас, вие получавате не само високо качество но и се възползвате от уникалната му цена. Купувайки Sony Xperia Z2 би било лудост да оставите този изключителен телефон без допълнителна защита. Най-доброто което можете да направите за да запазите в този вид вашият мобилен телефон е като закупите този невероятен силиконов калъф.

Силиконовият калъф за Sony Xperia Z2, който е създаден специално за него, не само го предпазва от нежелани одрасквания, но също така го прави да изглежда по-стилен и модерен. Всеки от нас знае какво е усещането когато изпуснете току що закупения си смартфон. Повече никога няма нужда да се притеснявате, тъй като има решение за вашия телефон. Избирайки да използвате предпазния калъф още от самото начало, вие предотвратявате всякакви потенциални неприятности като изтърване, одраскване и всякакви следи от използване, които времето може да остави върху вашия Sony Xperia Z2.

И не свършва всичко до тук. Избирайки този силиконов калъф, вие няма нужда да го махате всеки път когато решите да правите снимки или видео, защото той е специално създаден за Sony Xperia Z2. Няма нужда да свиквате да използвате вашия смартфон с този калъф, защото той е създаден специално за него и пасва перфектно, а присъствието му не се усеща ни най-малко.