Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Силиконов калъф за Sony Xperia Z1 compact 0,3 мм прозрачен

Силиконов калъф за Sony Xperia Z1 compact 0,3 мм прозрачен

  • Код на продукта: 2644
  • Наличност: На склад


  • 5.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.24 35

Sony Xperia Z1 Compact е един невероятен смартфон не само заради своите технически характеристики, но и заради своя уникален по рода си външен вид. Този смартфон ще ви донесе не само удобство заради своите деликатно оформени ъгли, но и заради своето високо качество, както по отношение на дисплея, така и на звука. Камерата на Sony Xperia Z1 Compact не на последно място е една от най-качествените на пазара за смартфони в момента.

Калъфа, който ви предлагаме, носи не само модерен стил и красота, но също така прави телефона с пъти по-удобен за хващане и ви помага да не го изпуснете на земята по невнимание. Не е нужно първо да одраскате или ударите вашия телефон за да потърсите след това решение за отстраняване на вредите. Много по-добре е да се сдобиете с този невероятен калъф който ще ви помага да запазите вашия смартфон Sony Xperia Z1 Compact такъв какъвто е в момента на покупката за изключително дълго време.

Всеки който иска да получи максималното от този мобилен телефон трябва да обмисли покупката на този изящен калъф. Въпреки изключителните характеристики на Sony Xperia Z1, понякога има риск да го счупите или повредите още в началото на използването му. Затова е добре да обмислите използването на предпазни калъфи изработени от силикон с отлични качество и цена. И това съвсем не е всичко. Освен че ще го защитите, вие ще направите вашия Sony Xperia Z1 още по-модерен, стилен и атрактивен.