Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Протектор за екрана 3MK ARC+ Samsung Galaxy S23 Ultra

Протектор за екрана 3MK ARC+ Samsung Galaxy S23 Ultra

  • Код на продукта: 14864
  • Наличност: На склад


  • 19.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

5.00 1

Защитно фолио за заоблен екран

Извитият дисплей е истинско предизвикателство за дизайнерите на филми и стъкла. Случва се защитният елемент да се отлепи или да изпъкне, което прави защитата по-слаба. И решение? Дизайнът на филма ARC+™ обръща специално внимание на заоблените екрани. Пасва от край до край, предпазвайки целия дисплей.


Полумокър монтаж

Защо заложихме на монтажа с инсталационния гел? На първо място, това ще ви позволи да постигнете перфектен външен вид: можете лесно да инсталирате фолиото, фолиото прилепва перфектно към устройството, дори по ръбовете и не се отлепва. Можете също така лесно да регулирате позицията на филма върху дисплея по време на инсталацията.


NIH & ROHS

Изследването на Dscout показа, че средният потребител държи телефона в ръката си почти 2,5 часа на ден. ARC+™ е одобрен от Националния институт по хигиена, което гарантира, че не съдържа вредни вещества и е безопасен за вашето здраве – независимо колко време прекарвате на телефона.


Докато защитаваме телефоните, ние сме загрижени за планетата. ARC+™ премина успешно RoHS сертифициране в независима лаборатория – това означава, че е екологично чист и отговаря на строгите директиви на ЕС за тежки метали и опасни вещества (включително олово, живак и кадмий).


Екранът е подсилен със 150%

Цените ли защитата, която ще увеличи силата на дисплея, като същевременно остава невидим? ARC+™ е решение, което отговаря и на двете условия. С дебелина от само 0,17 mm и укрепване на екрана до 150%, няма да се страхувате от драскотини и удари.


Перфектна прозрачност

Страхувате ли се, че наситеността на цветовете или остротата ще се влошат, след като инсталирате филма? Изобщо няма нужда! Структурата на филма ще гарантира запазването на действителните цветове на показаното съдържание. Фолиото ARC™ е гаранция за перфектно пресъздадени цветове на екрана и перфектна прозрачност!


Self-Heal™

Използвахме Self-heal™ покритие, за да направим филма ARC+™ още по-практичен. Филмът ще се самолекува при малки драскотини и щети в рамките на 24 часа. Защитата осигурява максимален комфорт, защото се радвате на идеално гладък филм още по-дълго!


Съвместим с четеца

Търсите ли защита, която ще поддържа четеца на пръстови отпечатъци на вашия телефон? ARC+™ е чудесен избор: филмът има еднаква, гладка, чувствителна на допир повърхност. Осигурява ефективно отключване на екрана и отлична реакция. Изключителен комфорт на една ръка разстояние!


Комплектът включва:

1 бр ARC+™ (отпред)

мокра кърпа за почистване

кърпа за химическо чистене

инсталационен гел

Anti-Bubble Card™

Съвместим със: Samsung Galaxy S23 Ultra