Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Протектор за екрана 3MK Silver Protect+ Samsung Galaxy S23 Ultra

Протектор за екрана 3MK Silver Protect+ Samsung Galaxy S23 Ultra

  • Код на продукта: 14863
  • Наличност: На склад


  • 25.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

5.00 1

Описание на продукта

За вашата безопасност и безопасността на вашия телефон. Защитното фолио укрепва дисплея с 400%, а антимикробното покритие убива 99% от бактериите, вирусите, гъбичките и плесените.

SilverProtection+ поддържа телефона ви чист

Убива вируси, бактерии, гъбички и мухъл 24/7

Телефоните събират микроби

Вашият смартфон непрекъснато събира микроби. Всеки път, когато докоснете телефона си, носите микроби от докоснати преди това области: дръжки, парапети, волан.


Знаете ли, че екранът на мобилния телефон събира до 300 пъти повече бактерии от обществената тоалетна?


Знаете ли, че докосвате екрана на смартфона си повече от 2000 пъти на ден и пренасяте потенциално опасни микроби върху него?


Вашият епидермис, пот, себум и остатъци от грим също се натрупват върху екрана. Генерираната от уреда топлина създава отлични условия за развитие на вируси, бактерии и гъбички


Знаете ли, че научните изследвания потвърждават възможността за прехвърляне на патогенни бактерии между хора чрез използване на един и същ телефон?


Антимикробно

Антимикробното покритие, използвано в SilverProtection+, убива 99% от вирусите, бактериите, гъбичките и плесените. Работи 24/7. Той защитава вашия смартфон, когато не можете да осигурите подходяща дезинфекция. Той е идеално допълнение към хигиената на смартфона.


Той абсорбира ударите. SilverProtection+ укрепва екрана на смартфона с до 400%. Невероятно, нали? Многослойната структура на фолиото се формира, наред с други неща, от противоударна подложка, която минимизира риска от повреда на телефона. Подмяната на екран може да бъде скъпа и отнема много време. Избягвай го.

Удобен

Няма нужда от ненужни въведения + комбинирахме важното в SilverProtection. Фолиото е толкова гъвкаво, че прилепва плътно и здраво дори към най-извитите дисплеи. Пръстът ви се плъзга по него като по закалено стъкло! И черешката на тортата: висококачествен олеофобен слой за лесна грижа.


Мокър монтаж

SilverProtection+ е с много лесна инсталация. Все още не е било толкова лесно! Можете да поставите филма с помощта на специален, 100% безопасен за дисплея гел, който се доставя с комплекта. Въздушни мехурчета и прахови частици? забрави! Мокрият монтаж ви гарантира перфектен ефект и не изисква опит.


Самолечение

За да удължим живота на фолиото, използвахме самовъзстановяващо се покритие. Това означава, че филмът работи и поправя малки повреди или драскотини, възникнали по време на употреба на телефона. Self-Heal ви кара да се наслаждавате на идеално гладка повърхност на филма още по-дълго!

Съвместим със: Samsung Galaxy S23 Ultra