Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Стъклен протектор Spigen Alm Glas FC за iPhone 13 Pro

Стъклен протектор Spigen Alm Glas FC за iPhone 13 Pro

  • Код на продукта: 13604
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 29.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

5.00 2

Описание на продукта

Закалено стъкло с революционен метод на монтаж - ако досега сте се страхували от този аспект, използвайки закалено стъкло, вашите проблеми току -що са решени!

Закаленото стъкло от серията AlignMaster от Spigen for е обезопасено с монтажна рамка, перфектно изрязана в предната част на телефона, благодарение на която можете перфектно да я позиционирате на екрана. Производителят опрости метода на сглобяване до такава степен, че е напълно интуитивен за всеки потребител.

Glass FC AlignMaster е продукт, идеално пригоден за дисплея на вашето устройство, оборудван с капак, калъф.
Full Cover, известен също като Case Friendly, означава, че стъклото е подрязано, така че да не се захване в кутията, което предотвратява случайното отлепване на стъклото.

Закаленото стъкло с дебелина 0,3 мм има повърхностна твърдост 9Н, което е почти максималният резултат от степента на устойчивост на надраскване, която може да бъде постигната.
Допълнително олеофобно покритие предотвратява прекомерното оставяне на пръстови отпечатъци или други замърсители и предпазва от допълнителни драскотини.
Минималистичният дизайн с прецизни изрези и кристална прозрачност осигуряват невероятно потапяне с устройството, което прави лесно да забравим, че върху него има стъкло, което ни дава допълнителна защита.

* Стъклото има възможно най -широкия перфоратор, удобен за калъфи, което означава, че ще бъде съвместим с повечето заграждения на пазара и с всички заграждения от Spigen.
** Поради различното фрезоване на ръбовете на дисплеите, след поставянето на защитното фолио / стъкло на екрана, около екрана може да се образува деликатен въздушен ореол. Това е естествена ситуация и зависи от самия екран.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ИНСТАЛАЦИЯ:
1) Започнете инсталирането в банята веднага след къпане - парата ще абсорбира целия прах от атмосферата и няма да наруши инсталацията ви.
2) Почистете и обезмаслете повърхността на екрана старателно, след това използвайте суха кърпа, за да я полирате до блясък.
3) Поставете рамката за позициониране в предната част на телефона
4) Залепете стъклото и се отървете от въздушните мехурчета, като натиснете цялото нещо здраво с кръгови движения за няколко десетки секунди. Направете това, така че адхезивният слой да прилепне към екрана възможно най -много.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА:
- 100% оригинални
- Опаковани в оригиналната опаковка
- 9H твърдост
- 2.5D фрезовани ръбове приятни на допир
- Допълнителен олеофобен слой
- Перфектна прозрачност
- Функцията на докосване не е засегната

SET СЪДЪРЖА:
1 x Spigen Glass FC AlignMaster
1 x Инсталационен комплектСъвместим с: iPhone 13 Pro