Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Стъклен протектор Spigen Alm Glas FC за iPhone 13 Pro- 2 броя

Стъклен протектор Spigen Alm Glas FC за iPhone 13 Pro- 2 броя

  • Код на продукта: 13603
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 35.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

5.00 1

Описание на продукта

Закалено стъкло с революционен метод на монтаж - ако досега сте се страхували от този аспект, използвайки закалено стъкло, вашите проблеми току -що са решени!

Закаленото стъкло от серията AlignMaster от Spigen for е обезопасено с монтажна рамка, перфектно изрязана в предната част на телефона, благодарение на която можете перфектно да я позиционирате на екрана. Производителят опрости метода на сглобяване до такава степен, че е напълно интуитивен за всеки потребител.

Glass FC AlignMaster е продукт, идеално пригоден за дисплея на вашето устройство, оборудван с капак, калъф.
Full Cover, известен също като Case Friendly, означава, че стъклото е подрязано, така че да не се захване в кутията, което предотвратява случайното отлепване на стъклото.

Закаленото стъкло с дебелина 0,3 мм има повърхностна твърдост 9Н, което е почти максималният резултат от степента на устойчивост на надраскване, която може да бъде постигната.
Допълнително олеофобно покритие предотвратява прекомерното оставяне на пръстови отпечатъци или други замърсители и предпазва от допълнителни драскотини.
Минималистичният дизайн с прецизни изрези и кристална прозрачност осигуряват невероятно потапяне с устройството, което прави лесно да забравим, че върху него има стъкло, което ни дава допълнителна защита.

* Стъклото има възможно най -широкия перфоратор, удобен за калъфи, което означава, че ще бъде съвместим с повечето заграждения на пазара и с всички заграждения от Spigen.
** Поради различното фрезоване на ръбовете на дисплеите, след поставянето на защитното фолио / стъкло на екрана, около екрана може да се образува деликатен въздушен ореол. Това е естествена ситуация и зависи от самия екран.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ИНСТАЛАЦИЯ:
1) Започнете инсталирането в банята веднага след къпане - парата ще абсорбира целия прах от атмосферата и няма да наруши инсталацията ви.
2) Почистете и обезмаслете повърхността на екрана старателно, след това използвайте суха кърпа, за да я полирате до блясък.
3) Поставете рамката за позициониране в предната част на телефона
4) Залепете стъклото и се отървете от въздушните мехурчета, като натиснете цялото нещо здраво с кръгови движения за няколко десетки секунди. Направете това, така че адхезивният слой да прилепне към екрана възможно най -много.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА:
- 100% оригинални
- Опаковани в оригиналната опаковка
- 9H твърдост
- 2.5D фрезовани ръбове приятни на допир
- Допълнителен олеофобен слой
- Перфектна прозрачност
- Функцията на докосване не е засегната

SET СЪДЪРЖА:
2 броя x Spigen Glass FC AlignMaster
1 x Инсталационен комплектСъвместим с: iPhone 13 Pro