Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Калъф KLD ICELAND за Samsung P3200 Galaxy Tab 3 бял

Калъф KLD ICELAND за Samsung P3200 Galaxy Tab 3 бял

  • Код на продукта: 3858
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 34.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.28 33

Таблетът е устройство, което трябва да се използва с достатъчно внимание от страна на потребителите. Работата е там, че за разлика от мобилните телефони един таблет е винаги много по-голям, което го прави и по-труден за пренасяне и не на последно място по-труден за предпазване.

По-големите размери на таблета могат да бъдат причина за повече инциденти с него, като вероятността да го нараните или изтървете е значително по-голяма от тази на мобилния си телефон. Да не говорим и за това, че при проява на невнимание и изпускане на пода, таблетът може да пострада повече поради по-голямата  си тежест и съответно това, че ще се удари с по-голяма сила.

Пренасянето на таблета извън дома винаги е трудно, защото за разлика от мобилния телефон, той не може да се побере във всеки джоб, още по-малко в джоба на дънките. За да носите таблета си се изисква да имате в себе си чанта или раница, както и калъф в който да го поставите.

Калъфите за таблети са по-малко разнообразни като модели в сравнение с тези за мобилните телефони, като това е иронично, защото те са дори още по-необходими.

Калъфът за Samsung Galaxy Tab 3 са изработени изключително стилно. Ако изберете белия калъф за Samsung Galaxy Tab 3, то вие залагате на един изключително елегантен и стилен аксесоар който да допълни вашия таблет. Удобни са както за пренасяне на таблета извън дома, така и за съхранение в къщи.