Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Book Essential Samsung Galaxy S5/S5 Neo черен Cellular line

Book Essential Samsung Galaxy S5/S5 Neo черен Cellular line

  • Код на продукта: 2435
  • Наличност: На склад


  • 34.90лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.18 28

Book Essential Samsung Galaxy S5/S5 Neo черен Cellular line

Book Essential Samsung Galaxy S5/S5 Neo черен Cellular line е перфектния избор за вас. Samsung Galaxy S5 е един превъзходен телефон, който притежава изключителни качества. Той е много търсен и без грам преувеличение може да се отнесе към най-купуваните мобилни телефони на пазара към момента. Този смартфон е от висок клас и с изключително качество на монитора, който може да ви радва дълго време, стига да се грижите за него наистина добре.

Най-добрият начин да се погрижите за своя телефон е като го поставите в калъф. Това ще предотврати появата на дребни драскотини, които с времето могат постепенно да превземат корпуса на смартфона, а при повече невнимание могат да се появят дори и на дисплея му. Това, разбира се, е по-малката беля, защото винаги съществува известен риск да изпуснете устройството на земята.

Макар и доста здрав и устойчив, Samsung Galaxy S5 не винаги може да издържи на капризите на нашата непохватност. За да му осигурим надеждна защита, добре е да го поставим в калъф. Ако телефонът падне от високо, той може да пострада значително, дори и с калъф. Ако обаче се случи да го изтървете на пода, аксесоарът все пак може да помогне до известна степен.

Book Essential Samsung Galaxy S5/S5 Neo черен Cellular line са специално произведени за този модел мобилен телефон. Те са много високо качество, притежават атрактивен дизайн и, разбира се, са доста качествени, особено като се има предвид, че са произведени от еко кожа, която се слави със своята устойчивост.