Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Страничен калъф тефтер за Samsung Galaxy S7 G930 Art 1

Страничен калъф тефтер за Samsung Galaxy S7 G930 Art 1

  • Код на продукта: 3065
  • Наличност: На склад


  • 11.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.22 14

Страничният калъф тефтер за Samsung Galaxy S7 G930 Art 1 е цветна и свежа възможност да предпазите любимия си смартфон от повреди и паралелно с това, да промените дизайна му. Ние от Астрал Мобил ви предлагаме този неповторим аксесоар на изключително достъпна и ниска цена.

Защо да изберем страничният калъф тефтер за Samsung Galaxy S7 G930 Art 1?

Fancy Book e портфейл и защита за вашия телефон в едно . Капакът е с джоб за банкови карти и необходимите документи, като същевременно капака се обръща и изпълнява функцията за поставка, което го прави лесен за гледане на филми .

Капакът е с удобен магнит . Вътрешната част е направена от гъвкава силиконова подложка конкретно за модела на вашият телефон и има отвори за всички функционални бутони , които правят използването на смартфонът ви удобно без да се налага да се вади от калъфа при зареждане или друга операция.

Изработен от висококачествена еко кожа осигуряваща максимална защита на вашия телефон от драскотини и падане а джобовете улесняват съхраняването на документи и визитки.

Моделът се предлага в широка гама от свежи и ярки цветове.

Страничният калъф тефтер за Samsung Galaxy S7 G930 Art 1 е вашата перфектна възможност да защитите скъпия си и любим смартфон.