Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Силиконов калъф за Samsung G930 Galaxy S7 с лайсна Gold

Силиконов калъф за Samsung G930 Galaxy S7 с лайсна Gold

  • Код на продукта: 2871
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 5.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.38 20

Силиконов калъф за Samsung G930 Galaxy S7 с лайсна Gold

Силиконовият калъф за Samsung G930 Galaxy S7 с лайсна Gold е едно страхотно бижу, пасващо перфектно в ръцете на стилните дами и себеуважаващите се господа. Това произведение на изкуството е в състояние да нанесе последните, завършващи щрихи на вашата перфектна визия. Стилният и изчистен дизайн го превръщат в предпочитана придобивка от хората и от двата пола. Нежен и класически, той ще ви покори за броени секунди.

Едно от предимствата на аксесоара се съдържа в неговата 100% - ва защита. Той умее да предпазва телефона ви от удари, драскотини и друг вид наранявания. Силиконовият материал, от който е произведен, прилепва перфектно върху повърхността на устройството, като не позволява попадане на прах върху корпуса му.

Ние от Астрал Мобил сме се погрижили за вас, предоставяйки ви най-доброто на пазара и то на конкурентно ниски цени. Силиконов калъф за Samsung G930 Galaxy S7 с лайсна Gold е решение за всеки един разумен и прагматичен гражданин, стремящ се към съхраняване вида на телефона такъв, какъвто е бил в момента на неговото закупуване.